Şahin Kendirci kimdir, kaç yaşında? Şahin Kendirci aslen nereli?

Şahin Kendirci bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Yetenek Sizsiniz'den O Ses Çocuklar'ın şampiyonluğuna ardından da sinemaya adım atan Şahin Kendirci, son olarak Müslüm filmiyle adını duyurdu. Şahin Kendirci, Adana'ya Gidek Mi şarkısıyla da adından çok söz ettirdi. Peki, Şahin Kendirci kimdir, kaç yaşında? Şahin Kendirci nerelidir? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Şahin Kendirci Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Şahin Kendirci kimdir, kaç yaşında? Şahin Kendirci nerelidir? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz yarışmalarıyla adını duyuran Şahin Kendirci, 19 Nisan 2001 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Beş kardeş olan Kendirci'nin bir de ikizi var. Şahin Kendirci'nin ikiz kardeşi Muhammet Kendirci, Adana'da bir restoranda komi olarak çalışıyor.

ŞAHİN KENDİRCİ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Şahin Kendirci, 19 Nisan 2001 yılında Adana'da dünyaya geldi. Aslen Şanlıurfalı olan Kendirci'nin küçüklüğünden beri müziğe karşı aşırı bir ilgisi vardı. Yetenek Sizsiniz programıyla tanınan Kendirci, daha sonra 2014 yılında yayınlanan O Ses Çocuklar yarışmasında kendisini gösterdi. Yarışmada birinciliği göğüsleyen Şahin Kendirci uzun süre adından söz ettirdi.

Genç yetenek, asıl popülerliğini ise Müslüm Gürses’in hayatının anlatıldığı Müslüm filmiyle yakaladı. Başrollerini Timuçin Esen ve Zerrin Tekindor'un paylaştığı filmde Müslüm Gürses'in çocukluğunu canlandırdı.

Şahin Kendirci Müslüm rolüne seçilme hikayesini şu sözlerle aktarmıştı:

Mersin halkının kendisini tavsiye etmesiyle keşfedildiğini anlatan Şahin Kendirci, "Beni yönetmenim keşfetti. Yönetmenin Adana'ya gelerek 'Müslüm' filmdeki bu rolü kim oynayabilir diye sormuş, herkes beni önermiş. Sonra sahne aldığım yere gelerek bana projeyi anlattı ben de kabul ettim. Senaryoyu elime aldığımda bütün kitabı ezberledim. Filme hazırlanırken de ailem bana hep Müslüm diye seslendi." dedi.