Asena Tuğal eşi Şahin Irmak'la aralarının bozuk olduğu iddialarına cevap verdi

Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile yıldızı parlayan Şahin Irmak ile kendisi gibi oyuncu olan Asena Tuğal, 2018 yılında nikah masasına oturdu. Evliliklerinde sorun olduğu iddialarına yanıt veren Tuğal, ''Her şey yolunda. Bu konularda çok konuşmayı sevmiyorum. Bu tarz haberler niye çıkıyor, neden çıkıyor bilmiyorum.'' dedi.

Güzel oyuncu Asena Tuğal, geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Arkadaşıyla mağazaları gezen Tuğal, basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmedi.

ÇOCUK SORUSUNA YANIT VERDİ

Köpeklerini de AVM'ye getirip pusetinde taşıyan Tuğal, "Onlar benim çocuklarım gibi, inanın insan kendi çocuklarından ayırmaz" derken çocuk sorularını da "Şu an böyle iyiyiz, başka zaman konuşuruz" yanıtını verdi.

"HER ŞEY YOLUNDA"

2018 yılında Şahin Irmak'la evlenen ve ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Asena Tuğal, eşi ile aralarında sorun olduğu iddialarını da yanıt verdi. Tuğal, "Her şey yolunda. Bu konularda çok konuşmayı sevmiyorum. Bu tarz haberler niye çıkıyor, neden çıkıyor bilmiyorum." diyerek son noktayı koydu.