Sahil Güvenlik'in yıldızı Nicole Eggert meme kanserine yakalandı

''Sahil Güvenlik'' dizisiyle yıldızı parlayan Nicole Eggert'ten kötü haber verdi. Sahil Güvenlik'in Quin'i Nicole Eggert, meme kanserine yakalandığını sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Bir döneme damgasını vuran Sahil Güvenlik dizisinde hayat verdiği "Quin" karakteriyle adını duyuran Nicole Eggert, meme kanserine yakalandığını açıkladı.

Kanserin ikinci evrede olduğunu ifade eden Nicole Eggert, tedaviye başladığını ve bu nedenle 11 kilo aldığını söyledi. Belirtileri ilk zamanlar menopoz olarak değerlendiren Eggert, göğsünde bir şişliğin de olduğunu fark etti. Eggert kemoterapi ve radyasyon tedavisine başlayacağını ardından da ameliyat olacağını aktardı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan ünlü oyuncu, "Bu yolculuk benim için zor oldu. Her zaman ilham verici alıntılar ve klişe şeyler okuyorum ama bunlar beni idare ediyor. Dilyn bir yetişkin ama 12 yaşındaki kızıma bakan tek kişi benim.

Bu hemen şunu anlamamı sağladı, buna boyun eğmek yok. Bu, üstesinden gelmem gereken bir şey. Bu yenmem gereken bir şey. Bana her şeyden ve herkesten daha çok ihtiyacı var" dedi.