Hilal Altınbilek hangi dizilerde oynadı? Şahane Hayatım'ın Şebnem'i Hilal Altınbilek nereli, kaç yaşında?

Şahane Hayatım dizisinin Şebnem'i Hilal Altınbilek'in hayatı izleyici tarafından merak edildi. FOX Tv'nin yeni dizisi Şahane Hayatım'da Şebnem karakterini canlandıran Hilal Altınbilek, Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki başarılı oyunculuğuyla hafızalara kazınmıştı. Peki Hilal Altınbilek kimdir, nereli ve kaç yaşında? Şahane Hayatım'ın Şebnem'i Hilal Altınbilek hangi dizilerde oynadı? İşte oyuncu hakkında merak edilenler...

Şahane Hayatım dizisi oyuncularından Hilal Altınbilek'in hayatı merak konusu oldu. Başarılı oyuncu, Bir zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakteriyle başrol oyuncusu olarak yer almıştı. Peki Şahane Hayatım'ın Şebnem'i Hilal Altınbilek kimdir, nereli ve kaç yaşında? Hilal Altınbilek hangi dizilerde oynadı? İşte Hilal Altınbilek'in oynadığı diziler...

Şahane Hayatım dizisi izleyicilerin beğenisine sundu. Hikayesini Meriç Acemi'nin kaleme aldığı, Çağrı Bayrak'ın yönetmenliğini üstlendiği Şahane Hayatım'ın oyuncu kadrosunda Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade ve Sumru Yavrucuk gibi isimler yer alıyor. Dizide Şebnem karakterini canlandıran oyuncu Hilal Altınbilek'in hayatı da merak konusu oldu. İşte Hilal Altınbilek'in biyografisi

HİLAL ALTINBİLEK KİMDİR?

Hilal Altınbilek, 1991 yılında İzmir'de Kosova kökenli bir ailede doğdu. İlkokul'dan itibaren tiyatro ile ilgilendi. Ege Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde okurken oyunculuğa başladı. Bir güzellik yarışmasında ilk 5'e girdi ve fotomodel oldu.

2009-2010 yılları arasında İstanbul'daki Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde, Çağdaş Drama Topluluğu ve Ali Haydar Elçığ'dan oyunculuk eğitimi alan Hilal Altınbilek, ilk oyunculuk deneyimini, 2011 yılında FOX'ta yayımlanan Derin Sular adlı günlük dizide yaşadı.

2013 yılında yayınlanmaya başlayan ve 2016 yılında sona eren Karagül dizisinde Özlem karakterini canlandırdı. 2016 yılında Hayatımın Aşkı adlı dizide Nil adlı karakteri canlandırdı.

Hilal Altınbilek, 2018-2022 yılları arasında atv'de yayımlanan Bir Zamanlar Çukurova adlı televizyon dizisinde Züleyha Yaman karakterini canlandırdı.

Aynı yıl Çağan Irmak'ın yönetmen ve senaristliğini üstlendiği Çocuklar Sana Emanet adlı dram-gerilim türündeki sinema filminde Engin Akyürek ile başrolde yer aldı.

Hilal Altınbilek son olarak Şahane Hayatım adlı dizide Şebnem karakterine hayat veriyor.

HİLAL ALTINBİLEK DİZİLERİ

2023 - Şahane Hayatım

2018-2021 - Bir Zamanlar Çukurova

2018 - Çocuklar Sana Emanet (Film)

2016 - Hayatımın Aşkı

2013-2016 - Karagü

2011 - Derin Sular

ŞAHANE HAYATIM ŞEBNEM KİMDİR?

Şahane Hayatım; Hayata büyük haksızlıklarla gelmiş, bunları aşmak için çok çalışmış, bu yolda gerekenleri yapmış, şimdi ise şahane bir hayat yaşarken gelip onu bulan suç dolu geçmişinden kurtulmaya çalışan Şebnem'in (Hilal Altınbilek) sarsıcı hikayesini konu alıyor.

Şebnem'in (Hilal Altınbilek) sırlarla dolu geçmişinden gelen Niyazi (Serkan Keskin), şimdi başına sardığı ve çok etkilendiği cinayet başkomiseri Mesut (Onur Tuna), "zengin koca"nın kelime anlamı olan Onur (Yiğit Özşener), Onur'a musallat olmuş ve onu Şebnem'den boşatmaya çalışan Melisa (Nesrin Cavadzade) ve Şebnem'in asıl büyük düşmanı yüceler yücesi, Onur'un annesi Aysel (Sumru Yavrucuk) ile bir kadının kaç cephede savaşabilir? sorusunun cevabı aşk, entrika, gerilim ve heyecan dolu sahnelerle izleyicilerle buluşacak.

Nesrin Cavadzade kaç yaşında, nereli? Şahane Hayatım'ın Melisa'sı Nesrin Cavadzade kimdir?

Şahane Hayatım oyuncuları kimlerdir? Şahane Hayatım dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri