Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik 7 filminin gösterimi gerçekleştirildi

Şahan Gökbakar'ın başrolünde yer aldığı kardeşi Togan Gökbakar'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Recep İvedik 7 filminin geçtiğimiz akşam gösterimi gerçekleştirildi. Büyük merakla beklenen Recep İvedik 7 filmi Disney Plus'ta seyircilerle buluştu. Gösterimde oyuncular şıklıkları ile geceye damga vurdu.

Şahan Gökbakar'ın büyük beğeniyle takip edilen Recep İvedik filminin yeni serisi 'Recep İvedik 7', bugün Disney Plus'ta yayına girdi. Film için önceki akşam özel bir gösterim gerçekleştirildi.

RECEP İVEDİK OYUNCULARI

Filmin kadrosunda Şahan Gökbakar'a; Öznur Serçeler, İrfan Kangı, Murat Ergür, Eray Türk ve Nurullah Çelebi eşlik ediyor.

RECEP İVEDİK 7 KONUSU

Serinin yeni filmi olan 'Recep İvedik 7'de şehir hayatı ve ekonomik koşullardan bunalan 'Recep İvedik', serinin 7'nci filminde köy hayatında görünüyor. Filmde, köy hayatının tadını çıkaracağı sırada, köye ve civar ormanlara zarar verecek büyük bir projenin varlığından haberdar olan 'Recep İvedik'in köylülerle beraber bu projeye karşı verecekleri heyecanlı ve komik mücadelenin sinyalleri veriliyor.