Şahan Gökbakar'ın fenomen filmi Recep İvedik 7'nin merakla beklenen fragmanı yayınlandı

Şahan Gökbakar'ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünde yer aldığı Recep İvedik 7'nci filmi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Şahan Gökbakar'lı Recep İvedik 7'nin merakla beklenen fragmanı yayınlandı. Filmden ilk kareler de geldi.

Dijital platform Disney Plus'ta yayınlanacak olan ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'ın başrolünde yer aldığı fenomen hale gelen Recep İvedik 7 filminin çekimleri geçtiğimiz yaz aylarında tamamlandı. 9 Aralık'ta izleyici karşısına çıkacak olan Recep İvedik 7'nin kadrosunda Öznur Serçeler, İrfan Kangı, Murat Ergür, Eray Türk ve Nurullah Çelebi gibi isimler yer alıyor. Herkesin merakla beklediği filmin fragmanı da yayınlandı.

RECEP İVEDİK 7'NİN KONUSU NE?

Gişe rekortmeni Recep İvedik'in 7. filminde şehir hayatı ve ekonomik koşullardan bunalan Recep İvedik, en yakın arkadaşı Nurullah'ı da yanına alarak babaannesinden kendisine miras kalan köy evine gitmeye karar verir. Köy hayatının tadını çıkaracağı sırada, köye ve civar ormanlara zarar verecek büyük bir projenin varlığından haberdar olan Recep İvedik, köylülerle el ele vererek, bu projeye karşı heyecanlı ve komik bir maceraya atılacaktır.