Şahan Gökbakar'dan Muğla Marmaris'e gelen helikopter için teşekkür paylaşımı

Komedyen Şahan Gökbakar, tatil amaçlı bulunduğu ve orman yangınlarının yaşandığı Muğla Marmaris'e gelen helikopterler için özel teşekkürde bulundu.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde tatilde olan komedyen Şahan Gökbakar, orman yangınlarının yaşandığı Marmaris'ten paylaşımlar yapıyordu. Bölgeye bir helikopter gelmesini rica eden Gökbakar, sevinçli haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Gökbakar açtığı canlı yayında şu ifadeleri kullandı:

"Helikopter geldi, şükürler olsun. Turgut Şelale nefesini tuttu... Sesimiz duyuldu... Sağ olun, var olun emekleri olan herkes... Buraya müdahale rica etmiştik ve şu anda helikopter geldi. Helal olsun size, teşekkür ederiz. Allah razı olsun! Burada alevleri görüyorsunuz, müdahaleye gittiler. Şu anda 10 defa, 20 defa su alıp, onu söndürmesi lazım. Helikopter şu anda görev yaparken havadan görüntü almak için drone kullanamayız, onun geçiş güzergahını bloke edemeyiz ancak bu işlem bittikten sonra size son halini çekeceğim. Tüm yetkililere çok teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun.

Buradan sesimizi duyuyorlar ve bu yangını söndürmek için harekete geçiyorlar hemen. Bundan sonra oradaki durumu sizlere göstermeye devam edeceğim. Allah'tan deniz çok yakın. Helikopter 5. seferine gidiyor. Tüm yetkililere rica ediyorum; bu helikopter bunu söndürmekle kalmayıp, soğutana kadar kalsın. Bu hamleyle inanın belki 8-10 saat kazandık. Bu ormanın yanması duracak inşallah şimdi. En azından harlı alev sönecek ve eğer ulaşılabilirse yerden müdahale ile inşallah bitecek. Durum bu değerli dostlar... Şükürler olsun."

"ŞU ANDA BU YAPILAN ÇOK ÖNEMLİ"

Yapılanın çok önemli olduğuna dikkat çeken 40 yaşındaki komedyen, "O yüzden çok teşekkür ediyoruz. Burası Şelale mevkii. Tepesini size göstermiştim, yanıyordu. Müdahale geldi. Bu müdahale nokta atışıysa ki pilotumuza güveniyoruz... En az 10-15 saat bu yangın kontrol altına alınır diye düşünüyorum. Bu yangının ilerlemesi kesildi inşallah denilebilir, şükürler olsun. Çok zor bir görev yapıyorlar. Tam o dumanların üzerine su bırakıyorlar. O alevler oraya o kadar sıcaklık veriyor ki oraya yaklaşmak bile çok tehlikeli ama kelle koltukta görev yapıyorlar, çok teşekkür ediyoruz. Lütfen, soğutma da olursa tamamen söner." şeklinde konuştu.