Şahan Gökbakar'dan koronavirüs kurallarını hiçe sayanlara tepki

Sanatçı Mine Tugay'ın ardından bir sitem dolu paylaşım da komedyen Şahan Gökbakar'dan geldi. Gökbakar, maske-mesafe ve temizlik kurallarına uymayanlara sosyal medya hesabı üzerinden sitem etti.

Tatilcilerin aşılarını vurulmadan yazlık yerlere gitmeleri ve vakalarda artışların yaşanması sonrası birçok isim sosyal medya üzerinden tepki göstermeye başladı. Halen 22 milyon kişinin ilk doz aşısını vurulmadığı bilinen aşılama süreci için de vatandaşları aşıya çağıran isimlerden bazıları ise, vaka tablosunu paylaşıp sitemlerde bulunuyorlar. Bu isimler arasında Mine Tugay, Aynur Aydın ve Şahan Gökbakar gibi isimler yer alıyor.

Mine Tugay ve Aynur Aydın isyan etti

Komedyen Şahan Gökbakar, vaka tablosunu paylaşıp, kuralları hiçe sayan kişilere sitemde bulundu. Gökbakar paylaşımında, "Bakın bu sonbahar ve kış aylarında yine kapanacağız. Neredeyse 17 günlük kapanmanın rakamlarına geldik... Bu gidiş onun habercisi. Benim ve ailemin de ferdi olduğumuz bu toplumun, tüm sosyal seviyelerinden bazılarının aymazlığı, umursamazlığı, duyarsızlığı, cahilliği ve vurdumduymazlığı sebebiyle bütün herkes zarar görüyor.

SAYDIĞIM TÜM SIFATLAR COVİD-19'DAN DAHA TEHLİKELİ

Sağlık çalışanları bıktı, esnaf bıktı, kendini koruyan, aşılanan topluma saygılı insanlar bıktı. Bu gidişat size şunu göstersin, yukarıda saydığım tüm sıfatlar Covid-19'dan daha tehlikeli..."