Şahan Gökbakar ailesi için kesenin ağzını açtı... Yeni ev için 3 milyon TL'yi gözden çıkardı

Instagram hesabını kapatıp sosyal medya detoksuna girdiğini açıklaması ile dikkatleri üzerine çeken ünlü komedyen Şahan Gökbakar, geçtiğimiz gün eşi Selin Gökbakar, çocukları Deniz Efe ve Ela ile Selimiye'de demirledikleri teknelerinde görüntülendi. Ünlü komedyen ailesi için kesenin ağzını açarken Selimiye'deki arsasına yaklaşık 3 milyon TL değerinde ev yaptırdığı öğrenildi.

Birçok başarılı film projesine imzasını atan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, eşi Selin Gökbakar, çocukları Deniz Efe ve Ela geçtiğimiz gün Selimiye'de demirledikleri teknelerinde objektiflere takıldı.

Şahan Gökbakar'ın yatırım için geçtiğimiz yıllarda satın aldığı Selimiye'deki arsasına yaklaşık 3 milyon TL değerinde ev yaptırdığı öğrenildi.

Instagram hesabını kapatma kararı alan Gökbakar, şunları söylemişti: ''Özellikle bu pandemi döneminde, yaptığım paylaşımların anlamsızlığını fark ettim. O nedenle ben neden her gün fotoğraf koyuyorum diye düşününce koymayayım daha iyi dedim. Baktım yine sürekli elim gidiyor, bir şey paylaşmasam da vakit geçiriyorum boş boş; en iyisi kapatayım dedim ve Instagram'ımı dondurma kararı aldım. Çok da iyi geldi.

İnsan sürekli aynı şeyi yaptığı zaman fark etmiyor ama, çok anlamsız bir hareket oraya sürekli fotoğraf koymak, eğer bir amacınız yoksa. Bu işten para kazanmak veya işte herhangi bir şeyi tanıtmak, reklam vb. gibi bir amacınız yoksa, günlük hayatı paylaşmanın amaçsız bir eylem olduğunu fark edip, dondurdum. Hayatımda tekrar çok ilginç şeyler olursa paylaşmak istediğim, o zaman açarım yeniden.'