Sagopa'dan yeni albüm müjdesi! Eski eşi Kolera'yı tamamen sildi!

Ünlü rap sanatçısı Sagopa Kajmer yeni albüm müjdesi verdi. Eski eşi Kolera ile birlikte söylediği kısımları şarkılardan çıkaran Kajmer, eserlerinin yeni versiyonlarını ‘Tek' isimli bir albümde topladı. Geniş hayran kitlesine sahip Kajmer, verdiği bu haber ile sosyal medyayı ikiye böldü. Kimi kullanıcılar ‘Kolera ile nasıl bu hale geldiniz' derken, kimileri de bu kararı çok yerinde buldu.

Yaptığı açıklamalar ile sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Sagopa Kajmer, yine tartışmalara neden olacak bir bomba patlattı. Her şarkısı ayrı sevilen ünlü rapçi, yeni bir albüm sürprizi verdi. Ancak bir detay var ki, hayranlarını ikiye böldü. Kajmer yeni albümünde eski eşi Kolera'nın verselerini çıkardı.

Ünlü rapçi Sagopa Kajmer, Twitter hesabından geçtiğimiz günlerde 'Biz Türk Rap'in 4 kişilik temel taşıyız. Görüşmesek de buluşmasak da atışsak da her birimizin ayrı ayrı hakkı vardır' diyerek bir tartışma başlatmıştı. Olayın üzerinden uzun zaman geçmeden bir bomba daha geldi.

Kajmer, eski eşi Kolera ile söylediği şarkılardan vaz geçmedi. Şarkıların yeni versiyonlarını bir araya toplayıp albüm yapan ünlü rapçi, Kolera'nın olduğu kısımları şarkılardan çıkardı. Bu olay Sagopa'nın hayranlarını ikiye buldu. Bazı hayranlar bu kararı doğru buldu. Bazıları da bu ayrılığın uzamasını ve ikilinin birbirine tavır almasını istemediği dile getirdi.