Sağlık çalışanları Doğduğun Ev Kaderindir dizisini tiye aldı! “Pipet kullansaydınız”

Başrollerini İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir'in paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi son bölümüyle sosyal medyanın diline düşmekten kurtulamadı. İbrahim Çelikkol'un canlandırdığı Mehdi karakteri hapishanede bıçaklanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Dizinin hastanede geçen sahnelerindeki olaylar sağlık çalışanları tarafından tiye alındı.

Tv8 ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi hastane sahnesiyle sosyal medyada alay konusu oldu. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrollerini paylaştığı dizinin son bölümünde Çelikkol’un canlandırdığı Mehdi karakteri hapishanede bıçaklandı ve hastaneye kaldırıldı.

Mehdi’nin hastanenin yoğun bakımındaki sahneleri ise sosyal medyada alay konusu oldu. Özellikle sağlık çalışanları hastane sahnesinde yapılan hataları adeta tiye aldı. Mehdi’nin entübe edildiği sahnede ağzındaki boru ile ilgili bir kullanıcı “Pipet kullansaydınız daha gerçekçi olurdu” yazarken bir başka kullanıcı ise dizinin hastane sahneleriyle ilgili danışmanlık alması gerektiğini dile getirdi.