Sağ gösterip sol vurulacak! Bir Zamanlar Çukurova'nın yerine geçecek dizi belli oldu!

Bir Zamanlar Çukurova'nın yerine atv'ye yine aynı yapım şirketinin yapımcılığını üstlendiği bir dizi geliyor. Vahide Perçin yeni projesiyle ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. 3. sezonunda senaryo gereği Behice tarafından bıçaklanarak öldürülüp diziye veda eden Vahide Perçin'in yeni projesi belli oldu. Yaklaşık bir buçuk senedir herhangi bir projede yer almayan ünlü oyuncu yeni sezonda Hakime Hanım dizisiyle ekranlarda olacak.

Üç sezon boyunca canlandırdığı Hünkar Yaman karakteriyle çok sevilen ünlü oyuncu Vahide Perçin'in yeni projesi belli oldu. Vahide Perçin, Bir Zamanlar Çukurova'nın da yapımcılığını üstlenen Tims&B şirketinin yeni projesi olan Hakime Hanım dizisinde oynayacak. atv ekranlarında yayınlanacak olan dizide ayrıca Cem Davran, Kaan Yıldırım, Cem Sürgit, Feyza Sevil Güngör ve Yusuf Çim oynayacak. Bir Zamanlar Çukurova'nın final yapmasıyla birlikte gelecek sezon Hakime Hanım dizisi ekranlarda yerini alacak.

HAKİME HANIM GELİYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Vahide Perçin, Bir Zamanlar Çukurova'nın da yapımcılığını üstlenen Tims&B şirketinin yeni projesi olan Hakime Hanım dizisinde rol alacak.

DİZİNİN KADROSU NETLEŞTİ

Cem Davran, Kaan Yıldırım, Cem Sürgit, Feyza Sevil Güngör ve Yusuf Çim gibi önemli isimlerde dizide oynayacak.

Merakla beklenen Hakime Hanım dizisinin senaryosunu Ayfer Tunç yazarken yönetmenliğini de Emre Aybek üstleniyor.

VAHİDE PERÇİN KİMDİR?

Vahide Perçin 13 Haziran 1965 tarihinde dünyaya geldi. Vahide Perçin İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, Yunanistan göçmeni bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. Babası kamyon şoförü, annesi ev hanımı olan Perçin, lisede grafik okudu.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Meryem Uzerli'nin diziden ayrılmasından dolayı 3. sezonun son bölümünden itibaren Hürrem Sultan karakterini canlandırmıştır.

Bambaşka bir atv projesiyle şovunu yapacak! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın hanımağası geri dönüyor!

Trajik sonla ayrılmıştı! Setlere geri dönüyor! Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızına sürpriz teklif!