Safiye Soyman'ın için taziye mesajı yayınlayan Banu Alkan tepki çekti! Paylaşımı kaldırdı

Safiye Soyman'ın oğlu Harun Akaröz'ü kaybetmesinin ardından Banu Alkan'dan tepki toplayan taziye mesajı geldi. Bir video yayınlayan Banu Alkan arka fona yabancı bir şarkı koyması ve şarkıcıları etiketlemesi sosyal medyada yankı uyandırdı.

Yıllardır MS hastalığı ile mücadele eden Safiye Soyman'ın oğlu Harun Akaröz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Önceki gün Harun Akaröz için düzenlenen cenaze töreninde Safiye Soyman ayakta durmakta güçlük çekti. Zor anlar yaşayan Soyman için Dünya Güzellerim programındaki partneri Banu Alkan'dan tepki çeken paylaşım geldi.

Sosyal medya hesabından Dünya Güzellerim programında yayınlanan bir videoyu yabancı şarkı ekleyerek paylaşan Banu Alkan, Kylie Jenner ve Jennifer Lopez gibi isimleri etkiledi. Alkan, paylaşımında "Safiye'm başın sağ olsun canım. Acıların en büyüğü. Nur için uyusun, Allah'ım sabır versin" notunu yazdı.

Müzik ve etiket eklemesi nedeniyle eleştirilen Banu Alkan, paylaşımı sildi ve suçu asistanına attı.

Olumsuz yorumlarla ilgili yasal yollara başvuracağını söyleyen Alkan "Asistanımın paylaştığı bir video üzerinden her türlü yorumu yapma hakkına hiç kimse sahip değildir. Banu Alkan'ı tanıyan çok iyi bilir bugüne kadar hiçbir yanlışı olmamış birine o fake hesaplardan yazanlar ayıp etmiştir. Avukatım tüm hesapları çıkarıp gerçekler ortaya çıktıktan sonra hukuk sürecini başlatacak. Ayrıca Safiye'me başsağlığını hikayemden diledim evladı için. Bizzat ben şahidim nasıl mükemmel bir anne olduğunu" dedi.