Safir'in Gülfem Gülsoy'u İpek Tuzcuoğlu'ndan estetikli oyunculara imalı sözler!

Safir dizisiyle ekrana geri dönen İpek Tuzcuoğlu, estetikli oyunculara imalı sözlerde bulundu. Kendisinde hiç estetik bulunmadığını belirten İpek Tuzcuoğlu, mesleğiniz oyunculuksa estetiğin küçük dokunuşlarla, mimikleri ve doğal ifadeyi bozmadan olması gerektiğini söyledi.

İpek Tuzcuoğlu, Safir dizisinde rol alıyor. Televizyona yıllar sonra geri dönüş yapan sanatçı, estetikli oyuncular hakkında konuştu. Sabah'a röportaj veren İpek Tuzcuoğlu, "Estetiksiz nadir ünlülerdensiniz. Artık hep birbirine benzer yüzler görüyoruz ekranda. Oyuncuların çok fazla yüzüyle oynaması konusunda ne düşünüyorsunuz?" sorusuna şu cevabı verdi:

"Bendeniz 20 yıldır doğal peeling yaptırıyorum Mehmet Türkyar'a. 'Asmalı Konak' dönemi tanışmıştık, Kayserili kendisi o yüzden şanslıyım ve estetiğe ihtiyacım olmadı. Doğrusu şaşırıyorum o kadar genç, o kadar güzel oyuncular neden estetik yaptırıyor! Belli bir yaştan sonra estetik yapılması daha olabilir geliyor. Tabii ki mesleğiniz oyunculuksa küçük dokunuşlarla, mimiklerinizi ve doğal ifadenizi bozmadan."