Safir'in Feraye'si Özge Yağız: ''Aşık olunca mantığım error veriyor''

Safir'in Feraye'si Özge Yağız aşk hayatı hakkında konuştu. Gökberk Demirci ile nişan atan Özge Yağız, ''Aşık olunca mantığım error veriyor'' dedi.

Özge Yağız bu sezon Safir adlı dizide Feraye karakterini oynuyor. Yemin dizisindeki rol arkadaşı Gökberk Demirci ile nişan atan ünlü oyuncu, aşk hayatı hakkında konuştu. Sabah TV'den Yasemin Döngel'e röportaj veren Safir'in Feraye'si Özge Yağız, "Madem konu açıldı şimdi sorayım; sen duygularınla mı daha çok hareket edersin, yoksa mantığın devreye girebilir mi konu aşk olunca?" sorusuna cevap verdi.

Safir'in Feraye'si Özge Yağız: "Aşık olunca mantığım error veriyor"

Yağız şunları söyledi:

"Benim mantık error veriyor genelde. Tam bir alık balığa dönüşüyorum. Ya tabii ki de hayalperestlikle mantığı devre dışı bırakmak arasında biraz fark görüyorum. Evet, hayal kuruyorum ve o hayaller gerçekleşsin istiyorum ama onu da bir noktada yine duygularım yönetiyor. Mantığın devre dışı kaldığı zamanlar gerçekten oluyor, olmuyor diyemem ama realist bir insanım. Olacakla olmayacağı ayırt edebilen bir insanım. Öyle söyleyeyim ama duygularımla hareket ediyorum."