Şafak Sezer'li Kolpaçino oyuncuları canlı yayında birbirine girdi! Gerçek çok geçmeden ortaya çıktı

Kolpaçino 4 oyuncularından Şafak Sezer, Buket Dereoğlu ve Kubilay Penbeklioğlu Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu programın konuğu oldu. Şafak Sezer ve Kubilay Penbeklioğlu arasında gerilim canlı yayına damga vurdu. Gerginliğin arkasında gerçek kısa bir süre sonra ortaya çıktı.

Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş, Serkan Şengül, İbrahim Tatlıses, Serdar Ortaç, Cengiz Kurtoğlu ve Mehmet Ali Erbil'in başrollerinde yer aldığı Kolpaçino 4 filmi, ilk haftasında en çok izlenen film olarak büyük bir başarı elde etti.

Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu 5. Gece programına Şafak Sezer, Buket Dereoğlu ve Kubilay Penbeklioğlu konuk oldu. Kubilay Penbeklioğlu fragmandaki bazı sahnelerin kesildiğini söyleyerek 'Sahnelerimizin kesilmesi normal mi?' diyerek çıkışta bulundu.

Şafak Sezer ise; "Niye sinir yapıyorsun ki? Bu mu bunun tartışma yeri" diyerek sert çıktı. Buket Dereoğlu'nun da araya girdiği dakikalarda Penbeklioğlu sinirlenerek 'Bu kadar olmaz' diyerek stüdyoyu terk etmek için ayağa kalktı.

O anlarda ne diyeceğini bilemeyen Mehmet Akif Ersoy ekibe müdahale etmekte zorlandı. Ersoy'un ayağa kalktığı anlarda Penbeklioğlu geri dönerek "Kolpaçino böyle bir oyunculukla çıkıyor" diyerek şaka yaptıklarını söyledi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

İşte o anlar;