Sadettin Teksoy yıllar sonra Güldür Güldür Show'da ortaya çıktı! Son halini gören herkes yanı yorumu yaptı

Bir dönem yaptığı programlarda ve replikleri ile hafızalarda yer edinen Sadettin Teksoy, yıllar sonra Show TV'nin en çok izlenen programlarından olan Güldür Güldür Show yılbaşı özel bölümde ortaya çıktı. Sadettin Teksoy'un son hali sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Teksoy, için sosyal medya kullanıcıları ''Hiç değişmemiş'' yorumunda bulundu. Teksoy, sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden oldu.

Sarı montu adeta simge haline dönüşen Sadettin Teksoy, bir dönemin en popüler ismiydi. Sadettin Teksoy, izleyici karşısına bazen bir mağarada, bazen ise Van Gölü'nde çıkarak herkesi şaşırmayı başarıyordu.

Sunuculuğunu üstlendiği "Teksoy Görevde" programında yaptığı haberler ile adından söz ettiren Teksoy, uzun zamandır yaşamını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. Ünlü televizyoncu son olarak, Netflix Türkiye'nin Stranger Things 2 için hazırladığı tanıtımda yer almıştı.

SADETTİN TEKSOY YILLAR SONRA GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW'DA ORTAYA ÇIKTI

Teksoy, uzun bir aranın ardından Güldür Güldür Show'un yılbaşı özel bölümüyle ortaya çıktı. Bir ailenin evinde ortaya çıkan gizemli kara deliğin olduğu skeçte rol alan Sadettin Teksoy'u görenler eski zamanları andı. Sadettin Teksoy için "Adam yıllara meydan okuyor" yorumları yapıldı. İşte son hali;