Sadece klip çekmek istemişti… Jon Bon Jovi intihar etmek isteyen bir kadını kurtardı

Ünlü rock müzik şarkıcısı Jon Bon Jovi, Nashville'deki ünlü John Seigenthaler Yaya Köprüsü'nde klip çekimi yaparken, kendini köprüden atmak isteyen bir kadını fark etti. Sanatçı, kadını bu eylemden vazgeçirmeyi başardı. O anlar kameralar tarafından kaydedildi.

Klip çekimleri esnasında ABD'nin Tennessee eyaletinin Nashville şehrinde bulunan ünlü John Seigenthaler Yaya Köprüsü'nde olan rock müziğin sevilen ismi Jon Bon Jovi, tanıklık ettiği ilginç olay karşısında kayıtsız kalmadı ve harekete geçti.

Bir kadının kendisini aşağı atmak istediğini gören Jon Bon Jovi, duruma el attı. Ünlü isim, köprünün dış çıkıntısında duran ve korkuluklara tutunan kadının birkaç metre uzağında durarak, yanına gelen bir kişiyle birlikte kadınla konuşmaya başladı.

Bon Jovi, kadını intihardan vazgeçirmeyi başardı. Ancak ünlü şarkıcının kadını ikna etmek için hangi ifadeleri kullandığı bilinmiyor. Sanatçı, kadını intihardan vazgeçirdikten sonra, yanındaki diğer kişiyle birlikte kadını korkuluklardan uzaklaştırarak güvenli bir şekilde yardım aldı.