Sadakatsiz'in Selçuk'u Tarık Emir Tekin'den Şevval Sam açıklaması: Bizde büyük hırslar yoktur

Sadakatsiz dizisinde hayat verdiği Selçuk karakteri ile izleyici karşısına çıkan Tarık Emir Tekin, sevgilisi Sofia ile görüntülendi. Basın mensupları ile sohbet eden Tarık Emir Tekin, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Tarık Emir Tekin, Sadakatsiz dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Tarık Emir Tekin ile sevgilisi Sofia önceki gün Bebek'te görüntülendi. Tekin, tarzı ile dikkatleri üzerine çekti.

Tarzı hakkında konuşan yakışıklı oyuncu, "Kendim tasarlıyorum giydiklerimi, çok iyi de bir terzim var. O da tam bana göre dikiyor sağ olsun" dedi.

"BİZDE HİÇ ÖYLE BÜYÜK HIRSLAR YOKTUR"

Tekin, muhabirlerin kendisine yönelttiği "Sanatçı bir aileden geliyorsunuz bu durum özerinizde bir baskı oluşturuyor mu?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Beni hiç öyle büyütmediler, seçimlerime hep saygı duydular. Bizde hiç öyle büyük hırslar yoktur. Bir başarı kaygısı hiç yaşamadım o yüzden. Onlar beni kendi entelektüel donanımlarıyla büyütüp beslediler. Bu durum da benim hayata bakışıma yön verdi"