Sadakatsiz'in Derya'sı Özge Özder denize giremedi: Ben hep bu günleri bekledim

Sadakatsiz dizisinin final yapmasının ardından sezon yorgunluğunu atmak isteyen Özde Özder ve eşi Sinan Güleryüz, soluğu Bodrum'da aldı. Denizin çok dalgalı olması nedeniyle yüzemeyen Özge Özder, ''Ben hep bu günleri bekledim'' dedi.

Ünlü oyuncu Özge Özder ile eşi Sinan Güleryüz kızları Luna ile birlikte Bodrum Yalıkavak'ta görüntülendi. Özge Özder, Sinan Güleryüz ve kızı ile bulundukları plajda bir süre iskelede zaman geçirdi.

Gazeteciler ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen Özge Özder, yoğun geçen bir sezonun ardından, "Ben hep bu günleri bekledim" dedi. Eşinin 'Kalbin Yok' adlı yeni şarkısı hakkında konuşan ünlü oyuncu, "Kıpır kıpır, herkesin dans edebileceği bir şarkı" ifadelerini kullandı.

Ünlü isim, afiş fotoğrafı ve klipteki dansçı kızlar hakkında şunları söyledi: "Fotoğrafı başka yerde çekmişti, 'çok güzel fotoğraf, iyi bir yerde kullan' demiştim. Dansçılar da benim tanıdığım kişiler. Sinan bana bir tane mi dansçı olsun dedi, ben de 'hayır, dört beş tane olsun' dedim. Beraber karar verdik"