Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'in ayakları alay konusu oldu: Lahmacun küreği gibi

Sadakatsiz dizisindeki performansı ile hafızalarda yer edinen güzel oyuncu Melis Sezen, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Ege'de tatilde olan Melis Sezen'in şezlongda uzandığı pozlarda ayaklarını görenler ''Lahmacun küreği gibi'' yorumlarında bulundu.

Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Melis Sezen, son olarak Sadakatsiz dizisinde hayat verdiği Derin Güçlü karakteri ile izleyici karşısına çıktı. Melis Sezen, Sadakatsiz'in final yapmasının ardından tatil sezonunu açtı.

Kariyerinin yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık adında söz ettiren güzel oyuncu Sezen, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

1.6 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından güneşlenirken çekilen pozlarını yayınlayan Sezen, şezlongda uzanırken verdiği pozlarını "Thinking about" (Düşünüyorum) notuyla takipçilerinin beğenisine sundu. Sezen'in ayakları ise sosyal medyada alay konusu oldu.

Sosyal medya kullanıcıları "Ayaklar lahmacun küreği gibi", "Ayaklar 45 numara gibi duruyor", "Ayakların kaç numara?", "Kendine uygun ayakkabı nasıl buluyorsun?", "Ayaklar kürek gibi", "Photoshopu sadece ayaklarına yaptın herhalde", "Bacak boyunu uzatırken ayakları da büyütmüşsün" ve "Maşallah o nasıl ayaklar" gibi yorumlarda bulundu.