Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'den yeni proje müjdesi... İstediği ücret dudak uçuklattı

Son olarak Sadakatsiz dizisinde rol alan güzel oyuncu Melis Sezen'den yeni proje müjdesi geldi. Dijital bir platformda yayınlanacak olan bir dizide rol almaya hazırlanan Melis Sezen, kaşesini artırdı. Başarılı oyunculuk performansı ile izleyenlerden tam not alan ünlü oyuncu Sezen, TV dizilerinden 80 bin TL, dijital yapımlardan ise 100-120 bin TL istediği konuşuluyor. Melis Sezen, hakkında çıkan haberlerle ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı. Sezen'in yapacağı açıklama merak konusu oldu.

Kanal D'de ekrana getirilen ve geçtiğimiz sezon final yapan Sadakatsiz büyük ses getirmişti. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen gibi isimlerin rol aldığı Sadakatsiz dizisi yayınlandığı dönemde izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başarmıştı. Her bölümü ile olay yaratan dizide Derin karakterine hayat vermiş olan Melis Sezen ise kadroda en dikkat çeken isimlerden oldu.

Maske Kimsin Sen adlı yarışma programında jüri koltuğunda oturmuş olan Sezen'in hayranlarını heyecanlandıracak bir haber geldi. Melis Sezen, yeni bir proje için anlaşma sağladı.

Son dönemde sosyal medya hesabından yayınladığı dans videoları ile sık sık magazin manşetlerini süsleyen güzel oyuncu Sezen, dijital platformda yayınlanacak yeni bir projeye başlayacağını söyledi.

MELİS SEZEN'DEN DUDAK UÇUKLATAN ÜCRET

Sadakatsiz'den bölüm başı 20 bin TL alan oyuncunun ücretini arttırdığı, TV dizilerinden 80 bin TL, dijital yapımlardan ise 100-120 bin TL istediği konuşuluyor.

MELİS SEZEN KİMDİR?

2 Ocak 1997 tarihinde İstanbul, Silivri'de doğan Sezen, lise eğitimini Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesinde tamamladı. Babası Arnavut, Makedonya göçmeni; anne tarafı ise Selanik, Yunanistan göçmenidir; bir adet erkek kardeşi bulunan Sezen'in ailesi ticaretle uğraşmaktadır. 23 yaşındaki güzel oyuncu verdiği bir röportajda tiyatroya başlamasında destek olduklarını, bir başka röportajında ise annesinin oyunculuğa ilgisini fark edip kendisini Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ne yazdırdığını söylemiştir.