Melis Sezen'den olay yaratan itiraf: Rüyamda gördüm, ilişkiyi bitirdim

Sadakatsiz dizisinde hayat verdiği Derin karakteri ile kariyerinde büyük bir yükseliş yaşayan ünlü oyuncu Melis Sezen, YouTube'da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece adlı programa konuk oldu. Birbirinden ilginç açıklamalarda bulunan Sezen, 'Üniversitede ilk aşık olduğum kişinin odasında ona yazılmış bir not buldum ve okumadım. Bilinçaltım onu yok etti. Ama üç gün sonra rüyamda gördüm ve ilişkiyi bitirdim.' itirafı ile gündem oldu.

Başarılı oyunculuk performansı ile kısa sürede yıldızı parlayan ve şimdilerde Sadakatsiz dizisinde Derin karakteri ile izleyici karşısına çıkan Melis Sezen, İbrahim Selim ile Bu Gece adlı programın bu haftaki konuğu oldu.

İşte Melis Sezen'in çarpıcı açıklamalarından satır başları...

'20 kedi 5 köpeğimiz var. Silivri'de büyüdüm. Toprakla ve doğa ile iç içe bir çocukluk geçirdim. Hiçbir şeyden tiksinmem.

4. sınıfta drama dersini çok seviyordum. Öğretmenimiz eğitim almamı tavsiye etti. Annem beni Silivri'den Müjdat Gezen'in Cihangir'deki okuluna her hafta sonu taşıdı. Hakkı asla ödenmez.

Okulda işaret dili dersi vardı. Ama kontenjanı doluydu. Öğretmene rica ettim, beni derse aldı. İki hafta sonra 'Leke' dizisi işi geldi. Onda işaret dilini kullanma şansı buldum.

Başıma online zorbalık geldi. Çok sert yorumlar aldığım oldu. 'Sadakatsiz'de canlandırdığım 'Derin'e yorum yaptılar. Şahsıma hakaret edilirse başka.

Kendime işkence yapabiliyorum çok yargılarsam. Yerin dibine sokabiliyorum kendimi. Sonra annem çıkarıyor oradan.

Mal varlığı yüksek, zengin biri ile havaalanında romantik bir tanışma yaşadık. Bir yemeğe çıkayım bakayım nasıl biriymiş dedim. 'Şu site bizim, bu site bizim' diye başlayınca kaçtım. Bir ilişkiyi bitirirken sorun sende değil, bende dediğim oldu. Ama bende değildi. Bitmişti artık.

Sevgilimin günlüğünü bulsam okumam. Çünkü benimkini okusa ben çok rahatsız olurum. Üniversitede ilk aşık olduğum kişinin odasında ona yazılmış bir not buldum ve okumadım. Bilinçaltım onu yok etti. Ama üç gün sonra rüyamda gördüm ve ilişkiyi bitirdim.

Sadakatsiz sezonu çok iyi geçti. 'Derin' karakterinin ağır geldiği, psikolojimi etkilediği zamanlar oldu. Sen karakteri karakter de seni dönüştürüyor. Ben 'Derin'de bunu yaşadım. Adama o kadar aşık ki başka bir şey düşünmüyor. Ona inanıyor. Hayatının merkezine onu koyuyor.'