Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'den itiraf: Aşk insanı dinç tutuyor

Sadakatsiz dizisinde hayat verdiği Derin karakteri ile adından söz ettiren güzel oyuncu Melis Sezen, bir dergiye verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Melis Sezen, ''Aşk insanı dinç tutuyor'' dedi.

Kanal D'de ekrana getirilen Sadakatsiz dizisinde Derin karakteri ile izleyici karşısına çıkan Melis Sezen, başarılı oyunculuk performansı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Özel hayatını magazin basınından uzakta yaşamayı tercih eden Melis Sezen, Marie Claire dergisine verdiği röportajda bilinmeyenlerini anlattı.

Sinema gotik yapımları sevdiğini ifade eden Sezen, "Harley Quinn'i oynamak isterdim; bir de Black Swan'daki Nina'yı. Tabii Kill Bill'i de atlamamak lazım" dedi.

Derin karakteri hakkında da açıklamalarda bulunan Sezen, şunları söyledi: "Derin, inandığı şeylerin peşinden koşan bir kız. Sadece inandıklarını kendi gerçeklik algısına göre belirleyebiliyor. Ben de inandığım şeyin peşinden koşarım ama onun gibi kafama göre gerçeklik yaratmam. Derin bana uçsuz bucaksız geliyor. Onunla birlikte kendimi keşfediyorum"

Açıklamalarına devam eden Melis Sezen, aşk ile ilgili yöneltilen sorulara da "Aşk bir anda hayatın akışının arkasına müzik koymak. Ya da roller coaster'ın bir anda hızlanıp yükselmesi ve yavaşlaması gibi. Sanki kontrolü sizde değil. Fakat insanı dinç tutan, bilmediği duygular yaşatan bir şey. Hayatın güzel bir esprisi" yanıtını verdi.