Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere'den mesleğiyle ilgili flaş açıklama!

Büyük bir hayran kitlesi olan Cansu Dere, hem Türkiye'de hem de yurt dışında yoğun ilgi görüyor. Cansu Dere son olarak Kanal'D yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Asya karakteri ile büyük beğeni toplamıştı. Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere'den mesleğiyle ilgili flaş açıklama geldi..

Cansu Dere, Kanal D'de iki sezon boyunca yayınlanan Sadakatsiz dizisinin finalinin ardından bir süredir dinleniyor. Önümüzdeki projesini Disney Plus için çekecek olan oyuncu, Vogue Dergisi'nin yeni sayısına iş ve özel yaşantısıyla ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Mesleğinin zorluklarını dile getiren Cansu Dere, dayanamadığı tek şeyin uykusuzluk olduğunu ifade ederek; "Normal bir tempoda çalışmıyoruz biz. Haftanın beş günü setteyiz, günde 12 saat. Uzun bir süre bunu yapınca akli dengeni yitirecek gibi oluyorsun. Bir tek uykusuzluğa dayanamıyorum. Çocukluğumdan beri böyleyim. Gece uykusu benim için zorunlu bir ihtiyaç. Bu yüzden beni en çok zorlayan gece çalışması" dedi.

Saadkatsiz dizisinde Asya karakterini canlandıran oyuncu, "İnsanın biraz kendini bulması gerekiyor. Kendimi özledim. Ekranda sürekli aynı insanları görünce sıkılıyorum. Bazen kendi oynadığım karakterden bile sıkılıyorum" diye konuştu.

CANSU DERE KİMDİR?

14 Ekim 1980 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Cansu Dere, ilk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamladı. 2000 yılında Kanal D'de yayınlanan Miss Turkey yarışmasının 3. güzeli oldu ve profesyonel mankenlik yapmaya başladı. İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü'nü yarıda bırakarak mankenlik mesleğine ağırlık verdi. Hakan Yıldırım, Cengiz Abazoğlu, Ümit Ünal, Evrim Timur, Arzu Kaprol, Bahar Korçan ve Dilek Hanif gibi moda tasarımcılarının defilelerinde yer aldı. ITKIB'nin tüm yurt dışı organizasyonlarında Türkiye'yi temsil eden Cansu Dere, 2002 ve 2003 yılları arasında Paris'te çeşitli defilelere katıldı ve birçok önemli fotoğrafçıyla çalışmalar gerçekleştirdi.