Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere'den ilişki açıklaması

Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Asya karakteri ile uzunca bir süre konuşulan ve oyunculuğuyla kendine hayran bırakan Cansu Dere, bir dergiye röportaj verdi. Dikkat çeken açıklamalarda bulunan güzel oyuncu Cansu Dere, ''Yalnızlık, kendin tercih ettiğinde şahane bir şey. Herkesin yalnız kalabilmesi lazım. İnsanlar yalnız kalabilirse mecburiyetten kurtulur'' şeklinde konuştu.

Birçok başarılı projede rol almış olan ünlü oyuncu Cansu Dere, Kanal D'de ekrana getirilen Melis Sezen ve Caner Cindoruk'la başrollerini paylaştığı Sadakatsiz dizisinde Asya karakterine hayat verdi. Sadakatsiz'in final yapmasının ardından Cansu Dere, uzun bir tatil yaptı.

Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Dere, bir dergiye röportaj verdi. Ünlü oyuncu, samimi açıklamalarda bulundu.

Yalnızlığı çok sevdiğini ifade eden Dere, "Yalnızlık, kendin tercih ettiğinde şahane bir şey. Herkesin yalnız kalabilmesi lazım. İnsanlar yalnız kalabilirse mecburiyetten kurtulur. Mecburi ilişkiler olmaz hayatında, temiz ilişkileri olur. Sadece kadın-erkek ilişkisi için konuşmuyorum. Arkadaşlık ilişkileri de buna dahil" şeklinde konuştu.