Sadakatsiz'in Ali'si Alp Akar ile ilgili gerçek duyanları şaşkına çevirdi! Meğer Cansu Dere ile Kenan İmirzalıoğlu'nun...

Sadakatsiz'de Ali karakterini canlandıran Alp Akar ile ilgili gerçek duyanları şaşkına çevirdi. 16 yaşındaki oyuncunun Cansu Dere ile Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünü üstlendiği Ezel dizisinde rol aldığı ortaya çıktı.

Yayınlandığı döneme damga vuran Sadakatsiz'de Ali karakterine hayat veren Alp Akar ile ilgili ortaya çıkan gerçek öğrenenleri şaşırttı.

Geçtiğimiz hafta final yapan Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Ali karakteriyle adını duyuran Alp Akar, hakkında araştırma yapanlar ise şaşırtan bir gerçekle karşılaşıyor.

16 yaşındaki oyuncunun yıllar önce henüz çok küçük yaşta rol aldığı dizideki hallerini görenler, şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Alp Akar, henüz çok küçük yaştayken yayınlandığı döneme damga vuran ve tekrarları günümüzde bile izlenen Ezel dizisinde rol aldı.

Akar, başrolünde Cansu Dere ile Kenan İmirzalıoğlu'nun yer aldığı efsane dizi Ezel'de Cengiz karakterinin kardeşi olarak izleyici karşısına çıktı.

Bu detayı hatırlayan çok az kişi olsa da genç oyuncunun dizideki hallerini görenler, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Kenan İmirzalıoğlu'nun hayat verdiği Ezel karakterinin çocukluk arkadaşı olan Cengiz, Ezel'in arkasından çevirdiği işlerle izleyicileri çileden çıkarmıştı.