Sadakatsiz'e damga vuran sahne! Volkan, Asya'ya yalvardı

13 Aralık akşamı yayınlanan Sadakatsiz izleyenleri ekran başına kilitlerken Turgay ve Asya'nın yakınlaşması dengeleri değiştirdi. Durumu fark eden Volkan kıskançlık krizine girerken Asya'nın kapısına dayanır. Volkan'ın Asya'ya ağlayarak şehirden gitmesini söylediği anlar geceye damga vurdu.

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Özge Özder gibi isimlerin rol aldığı Sadakatsiz dizisi 13 Aralık akşamı yeni bölümü ile ekrana getirildi. Turgay ile yakınlaşan Asya'nın aklı eski günlere gider ve Volkan açısından kafası karışır.

Ali'nin sürekli sorun yaşamasının sebebi, arada kalmış olması ve ilgi beklemesi olduğunu söyleyen Turgay, Asya'ya Volkan'la bir araya gelmeleri gerektiği tavsiyesinde bulundu. Turgay, Asya'dan eski günlerdeki gibi bir süre Ali'yle ilgilenmelerini istedi. Volkan kıskançlık krizine girerken Selçuk ile arasında kavga çıkar.

Asya'ya karşı olan hisleri ile başa çıkamayan Volkan, kapıya dayanır. Volkan gözyaşları içinde Asya'ya "Neden bu şehirden ayrılmıyorsun? Beni delirtmek hoşuna mı gidiyor? Sen gidince ben iyi olacağım. Seni görmeyince ben iyi olacağım. Seni görmeyince ben iyiyim, sensiz benim hayatım mükemmel. Git buradan Asya yalvarıyorum git ve bir daha da dönme" dedi.