Sadakatsiz'den tozu dumana katacak karar! Dananın kuyruğu koptu! 3 bölüm sonra...

Kanal D ekranlarında heyecanla takip edilen Sadakatsiz dizisinde geçen hafta herkesi şok eden bir olay yaşanmıştı. Derin Volkan'ın hiç beklemediği bir anda kalbine makas sokması seyircileri şaşırtmıştı. Bu hafta yeni bölümü yayınlanmayacak diziyle ilgili flaş bir karar alındı. Son gelen bilgilere göre, Sadakatsiz 3 bölüm sonra yani 60. bölümde final yapacak.

Kanal D'nin fenomen dizisi Sadakatsiz dizisi hakkında önemli bir karar alındı. Bu gelişmeye seyirciler üzülecek. Dizinin son bölümünde Derin'in Volkan'ın kalbine makas sokması gerilimi tırmandırmıştı. Bu sahne sonrası Caner Cindoruk'u veda iddiaları ise sık sık gündeme getirilmişti. Son bilgilere göre, çarşamba günlerinin en çok takip edilen dizileri arasında yer alan Sadakatsiz dizisi final kararı aldı. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in başrolünde yer aldığı dizi son 3 bölümüyle ekranlarda olacak ve Mayıs sonu final yapacak.

FİNAL YAPIYOR

Çarşamba günlerine damgasını vuran Sadakatsiz dizisi final kararı aldı. Dizi Mayıs sonu final yapacak.

SON 3 BÖLÜM

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in başrolünde yer aldığı dizi son 3 bölümüyle ekranlarda olacak.

CANER CİNDORUK VEDA EDİYOR İDDİALARI

Özellikle son günlerde kulislerde ünlü oyuncu Cindoruk'un diziye veda edeceği ve Sadakatsiz dizisinin final yapacağı kulaktan kulağa geziyor.

Ancak bu konuda dizinin yapım şirketinden resmi bir açıklama gelmediğini ifade edelim.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Asya ve Volkan, Ali tarafından köşeye sıkıştırılırken, Derin duydukları karşısında ne yapacağını bilemez. Gönül'ün tüm önlemlerine rağmen işleri istediği gibi yürütmeye devam eden Volkan ise yeni engellere takılacaktır.

Selçuk'un bir anlık öfkesi ona pahalıya patlarken, Ceren yaşadığı büyük tehlikeyi atlatabilecek midir? Yüzleşmek için Asya ve Ali'nin karşısına çıkan Derin'i yeni bir yol ayrımı beklerken, Volkan hangi beklenmedik acı ile sarsılacaktır?

Sadakatsiz son bölümü ile sosyal medyayı salladı! İşte reyting sıralaması

Sadakatsiz'in Derya'sı Özge Özder tatil planını anlattı: Bir süre Bodrum'da olacağız