Sadakatsiz'de geçmişten gelen kişi Asya'yı şaşkına uğrattı! Bennu Yıldırımlar kadroya dahil oldu

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in rol aldığı Kanal D'nin sevilen yapımlarından olan Sadakatsiz dizisi 12 Mayıs çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana getirildi. Asya hayatında radikal kararlar alarak hem hastaneye hem de vakıftan ayrılma kararı aldı. Sadakatsiz'in final sahnesine geçmişten gelen kişi damgasını vurdu. Sadakatsiz'e ünlü oyuncu Bennu Yıldırım'lar Asya karakteri ile dahil oldu.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Yeliz Kuvancı, Özge Özder, Gözde Seda Altuner, Burak Sergen ve Taro Emir Tekin gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Sadakatsiz 12 Mayıs çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana getirildi. Sadakatsiz 29. yeni bölümde, Asya elindeki ses kaydı Derin'in bütün planını Melih önünde ortaya çıkarır. Derin yaptığı plan ile kendisine güvenen iki insanı annesi ve dayısını karşısına alır.

Derin'in kaçırılma planını öğrenen Melih büyük suçluluk duygusu hissederek Asya ve Bahar'dan özür diler. Öte yandan Asya kendisine muayenehane açarak hayatına yeni bir yön vermek için ilk adımları atar.

Sürekli Asya'nın etrafında dolanarak onu sevdiğini söyleyen Volkan'dan beklenmedik bir hamle geldi. Asya ile son kez konuşan Volkan, bir daha onun karşısına çıkmayacağını ve rahatsız etmeyeceğini söyledi.

Sadakatsiz 29. yeni bölümün final sahnesi ise izleyenleri ekran başına kilitledi. Bennu Yıldırımlar diziye Asya Günalan karakteri ile dahil oldu. Dizide ilk kez seyirci karşısına çıkan Yıldırımlar'ın hayat verdiği karakteri Asya'nın evine giderek 'Ben Asya adaşın. Baban Nazmi'nin...' sözleri ile merak uyandırdı.