Sadakatsiz'de Asya intikamını aldı! Gönül'ü Volkan'ın videosuyla tehdit etti

Kanal D ekranların reyting rekorları kıran başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in rol aldığı Sadakatsiz dizisi ekrana gelen son bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitledi. Gönül'ün hakkında asılsız haber yapması üzerine geçen Asya intikamını aldı. Gönül'ü evinde ziyaret ederek Volkan'ın videosunu izleten Asya, tehdit ederek kendisiyle uğraşmamasını yoksa videoyu gazeteye vereceğini söyledi. Gönül, ne yapacağını bilemez duruma gelirken Asya intikamını almanın mutluluğu içinde evden çıkar.

Kanal D'de yayınlanan başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Yeliz Kuvancı, Cemal Hünal, Özge Özder, Gözde Seda Altuner, Burak Sergen, Taro Emir Tekin ve Alp Akar gibi isimlerin rol aldığı Sadakatsiz dizisinin geçtiğimiz akşam ekrana getirilen bölümünde heyecanlandıran anlar yaşandı. Çarşamba günlerinin vazgeçilmezi haline gelen Sadakatsiz'e Asya ve Gönül'ün sahnesi damga vurdu.

GÖNÜL'DEN ASYA'YA TUZAK

Selçuk'un Derin'in açılışında Haluk'un oğlunu açıklaması Gönül'de travma yaratırken Asya ile uğraşmaktan geri kalmaz ve yeni bir tuzak kurar. Asya'nın Sinan'la vedalaşırken fotoğraflarını çektiren Gönül, gazeteye vererek haber yaptırır. Gazetede aşk haberlerinin çıkması Asya'yı sinirlendirirken başına olmadık işler gelir.

ASYA, HASTANEDEN UYARI ALIR

Asya ve Sinan'ın samimi fotoğrafları ile servis edilen aşk haberleri gören Volkan deliye dönerek hastaneye hesap sormaya gider. Turgay'ın Asya'nın odasında olduğunu gören Volkan daha da büyük olaylar çıkarır. Yaşananların ardından Asya ise zor duruma düşerek hastane yönetiminden uyarı alır.

ASYA, GÖNÜL'Ü TEHDİT ETTİ

Asya, Volkan'ın hastanede olay çıkarmasının ardından sinirlenir ve elindeki videoyu güçlü ailesine karşı kullanmak için harekete geçer. Gönül'ü ziyaret eden Asya, gazetedeki haberleri onun yaptırdığını bildiğini söyler. Gönül inkar etse de Asya hamlesini yapar ve Volkan'ın videosunu gönderir. Gönül, videoyu izledikten sonra büyük şaşkınlık yaşayıp Asya'yı suçlamaya çalışır. Ancak Asya kozunu çok iyi kullanarak Gönül'e kendisinden uzak durmasını aksi takdirde videoyu gazeteye vereceğini söyler. Gönül ne yapacağını bilemezsem intikamını almanın mutluluğunu yaşayan Asya evden ayrılır.

ANNESİNİN ÖLECEĞİNİ ÖĞRENDİ

Selçuk cephesinde de yeni gelişmeler yaşanırken Hicran ve Nil'in konuşmalarından annesinin hasta olduğunu öğrenir. Soluğu Asya'nın evinde alan Selçuk yardım ister. Asya ise Selçuk'a annesiyle vakit geçirmesi gerektiğini tavsiye eder.