Sadakatsiz yeni sezon ne zaman başlayacak? Sadakatsiz 2. sezon fragmanı yayında mı?

Yayınlandığı ilk günden bu yana reyting rekorları kıran Sadakatsiz dizisi sezon finali bölümüyle büyük ses getirmişti. Heyecan dolu sahneleriyle izleyicisini ekrana kilitleyen dizinin yeni bölümleri ise merakla bekleniyor. Sadakatsiz yeni sezon ne zaman başlayacak? Sadakatsiz 2. sezon fragmanı yayında mı? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. İşte Sadakatsiz yeni sezonuna dair tüm detaylar...

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz'in yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Tüm dizi takipçileri Sadakatsiz yeni sezon ne zaman başlayacak? Sadakatsiz 2. sezon fragmanı yayında mı? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. BBC'nin Doctor Foster dizisinden uyarlandığı bilinen Sadakatsiz'in başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen paylaşıyor. İşte dizinin yeni sezonu hakkında tüm merak edilenler..

SADAKATSİZ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sadakatsiz dizisinin yeni sezon tarihi henüz açıklanmadı. Yeni sezonun yaz sonunda Eylül-Ekim ayları gibi yeniden seyircisinin karşısına çıkması bekleniyor.

SADAKATSİZ YENİ SEZON FRAGMANI GELDİ Mİ?

Sadakatsiz yeni sezon fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın yayınlanması halinde haberimiz içerisine eklenecektir.

SADAKATSİZ SEZON FİNALİNDE NELER OLUYOR?

Asya'nın Derin'in hamilelik yalanının ortaya çıkarması, iki kadın için yeni bir yüzleşmenin habercisidir. Asya ve Derin'in birbirine kanıtlamak istediği gerçekler geçmiş ve geleceğin çetin bir hesaplaşmasına dönüşür.

Volkan, tüm sır perdelerini bir bir aralayan bu yoldan Asya ve Derin'i döndürmeyi başaracak mıdır? Gerçek ile yalanın, ihanet ile sadakatin son savaşından kim galip çıkacaktır?

Asya, Derin'le konuşmak üzere kapısına dayanıyor. Derin Asya'nın konuşma teklifini kabul ediyor. Gönül ise Derin'in gitmesine karşı çıksa da başarılı olamıyor. Derin ve Asya arabayla uçurumun eşiğinde ölümle karşı karşıya geliyor. Asya ve Derin, uçurumdan yuvarlanıyor!