Sadakatsiz setinden gelen Asya ve Derin fotoğrafına Seren Serengil'den olay yorum! ‘Sen de gözümden düşme istersen'

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz'de Asya karakterini canlandıran Cansu Dere, Derin karakterini canlandıran Melis Sezen ile çekilen bir set fotoğrafını Instagram'dan paylaştı. Seren Serengil ise bu kareyi kendi sosyal medya hesabından paylaşarak, “Bence gözümden düşme istersen. Kocanın metresiyle hatıra fotoğrafı neyin kafası” yorumunu yaptı.

Büyük bir kitle tarafından takip edilen Sadakatsiz dizisinin başrollerini Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk paylaşıyor. Sosyal medyanın da sürekli konuştuğu dizide, Melis ve Asya karakterlerinin birbirine düşman olduğunu herkes biliyor. Ancak gerçek hayatta durum bundan farklı. Melis Sezen ve Cansu Dere, sette çekildikleri samimi bir fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaştılar. Bu göre Seren Serengil ise kafaları karıştıracak bir yorum yaptı.

Sadakatsiz'de, Melis Sezen'in canlandırdığı Derin karakteri, Cansu Dere'nin hayat verdiği Asya'nın eski eşi Volkan'la evli. Her ne kadar ikili dizide hiç anlaşamasa da sette eğlenceli dakikalar yaşanıyor. Dizide Derin ve Asya'nın düşmanlığı devam ederken, Cansu Dere ise paylaştığı fotoğrafla dikkat çekti.

Cansu Dere ve Melis Sezen'in fotoğrafını alıntılayarak kendi Instagram hesabından paylaşan Seren Serengil'in yazdığı not ise olay oldu. Seren Serengil, "Bence gözümden düşme istersen. Kocanın metresiyle hatıra fotoğrafı neyin kafası" ifadelerini kullandı. Serengil paylaşımında Cansu Dere ve Melis Sezen'i de etiketledi.