Sağ gösterip sol vuracak! Sadakatsiz serüveni sona eren Melis Sezen'den hiç beklenmedik sürpriz!

İki sezon boyunca Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisindeki Melis karakteriyle çok konuşulan Melis Sezen'e yeni dizi teklifleri gelmeye devam ediyor. Gelen son bilgilere göre, güzel oyuncunun yeni sezonda dijital platformda yayınlanacak bir projede izleyici karşısına çıkacağı öğrenildi. Sezen'in rol alacağı dizinin adı henüz duyurulmazken etkili bir karakterle izleyici karşısında olacağı tahminler arasında yer alıyor.

Sadakatsiz serüveni sona eren Melis Sezen'den beklenmedik proje! Sağ gösterip sol vuracak. Sadakatsiz dizisiyle ününe ün katan güzel oyuncu Melis Sezen herkesi şaşırtacak yeni bir projeyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dijital platformlarda yayınlanacak bir diziyle kamera karşısına geçmeye hazırlanan ünlü oyuncunun yeni projesi kısa sürede dikkatleri üzerine çekecek.

DİJİTAL PLATFORMLA GELİYOR

Ünlü oyuncu Melis Sezen gelen dizi tekliflerini değerlendiriyor. Son bilgilere göre, güzel oyuncunun yeni sezonda dijital platformda yayınlanacak bir projede izleyici karşısına çıkacağı öğrenildi.

ETKİLİ BİR KARAKTERİ CANLANDIRACAK

Güzel oyuncunun hangi dizide rol alacağı henüz duyurulmazken etkili bir karakterle izleyici karşısında olacağı tahmin ediliyor.

Melis Sezen Sadakatsiz'den aldığı ücretin 6 katını istiyor! Kabul edilirse yeni sezonda alacağı ücret bomba

MELİS SEZEN KİMDİR?

2 Ocak 1997 tarihinde İstanbul, Silivri'de doğan Sezen, lise eğitimini Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesinde tamamladı.

İlk olarak Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde oynayan Sezen, ardından Siyah İnci dizisinde oynadı. İlk başrol oyunculuğunu Leke dizisinde üstlendi. Ardından Sevgili Geçmiş dizisinde de başrolü üstlendi. Sezen, dizi projeleriyle birlikte sinema filmlerinde de yer aldı.

2018 yılında gösterime giren Bizim İçin Şampiyon ilk ciddi sinema oyunculuğu oldu. Aynı yıl içerisinde Tilki Yuvası ve Dünya Hali gibi filmlerde oynadı. 2019 yılında Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmeliğini yaptığı Mucize 2: Aşk filminde rol aldı.

2020 yılında TRT 1'de yayımlanan Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinde başrol karakter olan "Nazan" karakterini canlandırdı. Sadakatsiz dizisinde başrol karakterlerinden biri olan "Derin" adlı karakteri canlandırdı.