Tarık Emir Tekin kimdir, kimin oğlu? Sadakatsiz Selçuk öldü mü, diziye veda mı etti?

Sadakatsiz dizisinde Selçuk, geçen hafta inşaat halindeki bir binadan düşüyor. Heyecan dolu anların yaşandığı dizide akıllara Selçuk karakterini oynayan Tarık Emir Tekin'in diziden ayrılacağı yönünde bir yaklaşım geldi. Çarşamba akşamları reytinglerde zirveyi bırakmayan yapım Kanal D'de ekrana geliyor. Sadakatsiz Selçuk öldü mü, diziye veda mı etti? Tarık Emir Tekin kimdir, kimin oğlu?

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz her çarşamba ekrana geliyor. Şevval Sam'ın oğlu Tarık Emir Tekin dizide Selçuk karakterine hayat veriyor. Geçen haftan yayınlanan son bölümde Tarık'ın binadan düştü. İzleyenlerin şok olduğu an sonrası diziden ayrılacak mı yönünde sorular yanıtı aranan başlıklardan oldu. Sadakatsiz Selçuk öldü mü, diziye veda mı etti? Tarık Emir Tekin kimdir, kimin oğlu?

SADAKATSİZ SELÇUK ÖLDÜ MÜ, DİZİYE VEDA MI ETTİ?

Sadakatsiz Selçuk ölüp ölmediği yeni bölümde belli olacak. Oyuncunun diziden ayrılacağı yönünde bir açıklama bulunmuyor.

TARIK EMİR TEKİN KİMDİR, KİMİN OĞLU?

1997 yılında dünyaya gelmiştir. Şevval Sam ve Metin Tekin'in oğlu Tarık Emir dünyanın en prestijli okullarından biri olarak kabul edilen Oxford Üniversitesi'nde drama eğitimi almıştır.

Bir dönem aşk haberleriyle gündeme gelen Tarık Emir sevgilisi Leyla Tanlar ile görüntüleniyordu. Paramparça dizisinin güzel yıldızı Leyla Tanlar ile ayrıldı.

Şevval Sam'ın "Bir anne olarak çok mutluyum, oğlumla gurur duyuyorum" Tarık Emir Tekin, geçmiş yıllarda da 'Çıplak' adlı filmde rol almıştı.