Sadakatsiz izleyicisine Burak Sergen sürprizi! Video yöntemiyle geri dönecek

Evinde rahatsızlanmasının ardından hastaneye kaldırılan ve daha sonra koronavirüs tedavisine alınan Sadakatsiz'in Haluk'u Burak Sergen, entübe edilmesinden sonra hızla toparlanarak normal odaya alındı. Burak Sergen'in sete ne zaman döneceği merak edilirken sürpriz bir haber geldi. Sergen, Sadakatsiz'in yeni bölümüne video ile bağlanarak 1 ay arandan sonra izleyici karşısına çıkacak.

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in rol aldığı Kanal D'ni n fenomen dizisi Sadakatsiz'de Haluk Güçlü karakterine hayat veren Burak Sergen, evinde rahatsızlanmasından sonra hastaneye kaldırıldı. Koronavirüs teşhisi konulan ünlü oyuncu daha sonra entübe edildi. Yoğun bakımda tedavi süreci geçiren Burak Sergen normal odaya alındı.

Nihan Ünsal nişanlısı Burak Sergen'in sağlık durumu hakkında 'Artık Kovid bölümü olmayan normal odadayız. Durumu iyi ama vücudunda Kovid'in bıraktığı sıkıntılar var. Ara sıra solunum sıkıntısı çekiyor ama durumu iyi' dedi.

Sağlık durumu iyiye giden Burak Sergen'in Sadakatsiz'e ne zaman döneceği merak edilirken izleyiciye bir sürpriz yapılacak. Sergen'in yeni bölümde Sadakatsiz'e videoyla katılacağı, ailesiyle rol gereği görüntülü sohbet edeceği öğrenildi.