Sadakatsiz 7. bölüm fragmanında neler oldu? Sadakatsiz gelecek bölümde neler yaşanacak?

Sadakatsiz 6. bölümde gerçekler ortaya çıkıyor. Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un yer aldığı dizi her çarşamba akşamı Kanal D'de yayınlanıyor. Asya ihanet çemberinin içerisinde son kozunu oynama kararı alıyor. Sadakatsiz 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz 6. bölümde Asya intikamını alacak mı?

Sadakatsiz 6. bölümünde Asya tüm gerçekleri açıklama kararı alıyor. Reyting rekorları kıran dizi Sadakatsiz her çarşamba Kanal D'de yayınlanıyor. Asya, oğlunu ve düzenini korumak için son kozunu oynayacak. Bu akşam yaşanacak yüzleşmeler sonrası izleyicilere heyecanlı anlar yaşatacak. Sadakatsiz 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz 6. bölümde Asya intikamını alacak mı?

SADAKATSİZ 7. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sadakatsiz 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki linke tıklayarak fragmanı izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SADAKATSİZ 6. BÖLÜMDE ASYA İNTİKAMINI ALACAK MI?

Çevresini saran yalan ve ihanet çemberinin gitgide köşeye sıkıştırdığı Asya, oğlunu ve düzenini korumak için son kozunu oynamaya karar verir. Tüm gerçeklerin ortaya çıktığı yemek masasında ve sonrasında yaşanacak yüzleşmeler tüm dengeleri kökünden sarsacaktır.

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu Sadakatsiz’in senaryosunu ise Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk uyarlıyor.

SADAKATSİZ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!