Sadakatsiz 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz'de Asya ile Mert arasında neler oldu?

Sadakatsiz 5. bölümü bu akşam izleyicileri ile buluşuyor. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren çıkış yakalayan ve izleyicilerin beğenisini kazanan dizinin yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt üstleniyor. Bir aldatma ve intikam öyküsünün anlatıldığı Sadakatsiz'de Aysa (Cansu Dereli) ile Mert (Erdem Vurdem) arasında neler yaşanacağı merak ediliyor.

Kanal D'nin yeni sezon dizileri arasında yer alan Sadakatsiz'in yeni bölümleri izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un yer aldığı Sadakatsiz, çarşamba akşamlarının başarılı dizileri arasında yer alıyor. Dizinin bu akşam ekranlara gelecek 5. bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Peki, Sadakatsiz 5. bölümünde neler yaşandı? 

ASYA İLE MERT ARASINDA NELER OLACAK?

Sadakatsiz'in 5. bölüm 2. fragmanında Mert ile Asya'nın başbaşa akşam yediği görülüyor. Mert, Asya'ya "Volkan'ın en yakın arkadaşım olması senin haketmediği gerçeğini değiştirmez." diyor.

Asya'nın "Niye buradasın Mert?" sorusu üzerine Belki sorularını cevaplayamam ama Volkan'dan intikam almana yardım edebilirim." diyor. Mert, Asya'ya bir otel odası anahtarı veriyor. Fragmanın ilerleyen saniyelerinde ise odada Mert'in Asya'yı beklediği görülüyor.

SADAKATSİZ 6. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sadakatsiz 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdan fragmanı izleyebilirsiniz.


SADAKATSİZ 5. BÖLÜM ÖZETİ

Sadakatsiz 5. Bölüm Fragmanı yayında! Asya, Derin'e ters köşe yapıyor!

Asya ve Volkan, Derin ve Derin'in ailesi ile yemeğe çıkıyor ortalık karışıyor! Asya kinayeli konuşmalarıyla Volkan ve Derin'in tedirgin olmasına sebep olurken sorduğu bir soruyla ortamda soğuk rüzgarlar esmeye başlıyor! Asya'nın manidar konuşmalarından rahatsız olan Derin, ne yapacak? Ona karşı yeni bir hamle yapacak mı yoksa yine öfkesini Volkan'dan mı çıkaracak?