Sadakatsiz 15. bölüm fragmanı yayınlandı... Ali'den Asya'ya ağır darbe! Derin ve Volkan'ın evine yerleşiyor

Kanal D'de yayınlanan başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in rol aldığı Sadakatsiz dizisinin 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Asya, Ali'nin hırsızlık yapmasından dolayı çok üzgündür ve düzeltmek için hamlede bulunur. Ancak işler Asya'nın istediği gitmez ve Ali'yle arasına uçurumlar girer. Annesi ile tartışan Ali babasının yanında kalmak ister. Derin eline geçen bu büyük fırsatı kullanır ve soluğu Ali'yle birlikte Asya'nın kapısında alarak can yakıcı hamlesinde bulunur.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in başrollerini paylaştığı Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Sadakatsiz 15. bölüm fragmanı ile izleyenleri ekran başına kilitledi.

Asya, Ali'nin okulda hırsızlık yaptığını öğrenir ve durumun daha da kötüye gitmemesi için oğlunun çaldığı her şeyi kutuya koyup geri götürü. Bu gerçek Ali'nin yüzüne sınıfın ortasında vurulunca anne ile oğulun arası tamamen bozulur.

Ali, Asya'yı kendisini rezil etmekle suçlar ve artık annesiyle yaşamak istemediğini söyler. Ali ile arasını düzeltmek isteyen Derin için gün doğmuştur ve Asya'yı yıkacak hamlesini sona saklar. Asya, Ali ve Derin'in eve gelip eşyalarını toplamak istemesiyle ikinci kez yıkıma uğrar.

FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İNŞAATTAN DÜŞEN KİŞİ VOLKAN DEĞİL

Öte yandan yeni bölüm fragmanında Volkan'ın inşaattan düşmediği de ortaya çıktı. Sadakatsiz'in son bölümünde Selçuk, Nil ve Volkan bir inşaatın son katında arbede yaşamış ve bir kişi inşattan zemine çakılmıştı. Herkes düşen kişinin Volkan olduğunu zannederken gerçek yeni bölüm fragmanıyla ortaya çıkmış oldu.

SADAKTSİZ 14. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nil, Selçuk'a eskisi gibi yakın davranır ve ona aşık olduğuna inandırır. Selçuk, Nil ile evlilik planları kurmaya başlar. Selçuk, Nil ve Asya'nın telefon konuşmasına şahit olunca yapılan planı anlar. Tehditler savuran Selçuk, Nil ve Asya'nın canını yakmak için harekete geçer.

Asya, Selçuk'un kendisine saldırdığı itirafının ses kaydını alırken Nil'i Trakya'dan göndermek için harekete geçer. Selçuk, Nil'in izini bulur. Volkan, Selçuk'un peşine düşerek Asya ve Nil'i korumak ister. Nil, Selçuk'un peşine düştüğünü görünce panikle kaçmaya başlar. İnşaata doğru kaçan Nil, en üst kata çıkar. Selçuk, Nil'in aşağı düşmesinden korkar ve onu ikna etmek için üzerine gider. Volkan da inşaata gelir ve Selçuk’u durdurmaya çalışır. Asya, aşağıdan olanları izlerken hayatının şokunu yaşar. İnşaattan bir yere çakılır. Düşen kişinin Selçuk mu yoksa Volkan mı olduğu merak edilmeye başlanırken yeni bölümde yanıt bulacak.