Sadakatsiz 13. bölümde neler oldu? Sadakatsiz 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yayınlandığı günden itibaren fırtınalar estiren Sadakatsiz bu hafta 13. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Yılbaşı nedeniyle bir hafta verilen dizide heyecanlı dakikalar izleyicileri ekrana kilitledi. Asya'yı gördükçe mutsuz olduğunu dile getiren Volkan, bir anda ağlamaya başlıyor. Gördüğü manzara karşısında ise şoke olan Asya, Volkan'ın amacını anlayamıyor. Volkan, Asya'dan ne istiyor?

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz 13. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Başrollerini Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un paylaştığı Sadakatsiz dizisi bir hafta aranın ardından büyük bir heyecanla ekranlara döndü. Asya ve Turgay'ı birlikte gören Volkan, kendini tutamıyor ve Asya'nın kapısına dayanıyor. Sadakatsiz 14. yeni bölüm fragmanı geldi mi? Sadakatsiz 13. bölümde neler yaşandı? Volkan, Asya'dan ne istiyor? İşte tüm merak edilenler.. 

SADAKATSİZ 13. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Asya ve Turgay'ı birlikte gören Volkan, kendini tutamıyor ve Asya'nın kapısına dayanıyor. Asya'yı gördükçe mutsuz olduğunu söyleyen Volkan, bir anda ağlamaya başlıyor. Gördüğü manzara karşısında ise şoke olan Asya, Volkan'ın amacını anlayamıyor. Peki Volkan hala Asya'ya karşı bir şeyler mi hissediyor? Asya, Turgay'la evlenmeyi düşünüyor mu?

SADAKATSİZ 14. YENİ BÖLÜM FRAGMANI GELDİ Mİ?

Sadakatsiz 14. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni fragman gelir gelmez haberimizin içerisine eklenecektir.

SADAKATSİZ 13. BÖLÜM İZLEME LİNKİ

SADAKATSİZ KONUSU NEDİR?

Doktor Asya (Cansu Dere),kocası Volkan (Caner Cindoruk) ve oğulları Ali (Alp Akar) ile huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmektedir. Bu durum, kocasının genç bir kadınla birkaç aydır ilişkisi olduğunu öğrenince değişir. Asya evliliğini kurtarmak ya da sadakatsiz kocasından intikam almak arasında tercih yapmalıdır.

SADAKATSİZ HANGİ DİZİDEN UYARLAMA?

2020 yılında JTBC kanalında yayınlanan lisanslı versiyonu da bulunuyor. Güney Kore uyarlamasının ismi ile The World of The Married'dir.

SADAKATSİZ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Sadakatsiz dizisinin oyuncuları arasında Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Burak Sergen, Özge Özder, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Hikmet Körmükçü, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Taro Tekin, Alp Akar, Mahmut Gökgöz, Onur Berk Arslanoğlu, Oktay Oy, Gamze Büyükbaşoğlu, Mutlunur Lafçı, Merve Akın, Dora Dalgıç, Bekir Hakan Uyanık ve Selin Aydınlıoğlu bulunuyor.