Sadakatsiz 14. bölüm fragmanı izle! Sadakatsiz'de Asya'yı üzen gerçek ortaya çıkıyor! Ali ne cevap verecek?

Sadakatsiz 14. bölüm fragmanı dün ekrana verildi. Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrollerinde yer aldığı yapım reytinglerde tozu dumanı katıyor ve birçok yapımı her hafta geride bırakıyor. Kanal D'de yayınlanan dizide geçen hafta Volkan'ın ağlayarak Asya'nın kapısına dayanması seyircinin en çok beğendiği sahnelerden oldu. Sadakatsiz'de Asya'yı üzen gerçek ortaya çıkıyor. Ali ne cevap verecek? Sadakatsiz 14. bölüm fragmanı haberimizde.

Sadakatsiz 14. bölüm fragman yayınlandı. Dizi her çarşamba günü Kanal D ekranlarında yayınlanıyor ve reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Geçen hafta Volkan'ın Asya'ya yalvardığı sahne en konuşulan bölümler arasında yerini aldı. Peki, Sadakatsiz 14. bölüm fragmanında Ali'nin kolyeyi çaldığı öğreniliyor. Peki, Ali ne cevap verecek? İşte Sadakatsiz 14. bölüm fragmanı..

SADAKATSİZ 14. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sadakatsiz 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki linkten fragmanı seyredebilirsiniz.

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANINI SEYRETMEK İÇİN TIKLAYIN

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Derin’in yüz yüze geldiği gerçekler karşındaki tavrı merak uyandırırken, Volkan Asya’nın Turgay’la ilişkisine yönelik tepkilerini kontrol etmekte güçlük çekiyordur. Asya kendisine yapılan saldırıların arkasında kimin olduğunu ortaya çıkarmak için cesur adımlar atarken onu Volkan’la bir araya getirecek beklenmedik gelişmeler yaşandı.

SADAKATSİZ KONUSU NEDİR?

Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un olduğu, BBC Studios’un "Doctor Foster" isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olan, yapımcılığını Med Yapım’ın üstlendiği Kanal D’nin yeni dizisi, psikolojik gerilim türünde olan "Sadakatsiz", kocasının onu aldattığını düşünen bir kadının hikayesini ele alıyor.