Sadakatsiz 11.yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sadakatsiz'de neler olacak?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz'in yeni bölümleri heyecanla bekleniyor. Başrolünde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un yer aldığı Sadakatsiz'de bu akşam Asya, Ali'yle kurduğu iki kişilik dünyanın Volkan tarafından tehdit edilmesine izin vermeyecektir. Peki, Sadakatsiz 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz 10. bölümde neler oldu?

Sadakatsiz 11. yeni bölüm fragmanı izleyisiyle buluştu. Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrolde oynadığı Sadakatsiz'de nefes kesen sahneler yaşandı. Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Sadakatsiz'in senaryosunu ise Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk uyarlıyor. Peki, Sadakatsiz 10. son bölümde neler oldu?

SADAKATSİZ 11. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


SADAKATSİZ'DE DÜN AKŞAM NELER OLDU?

Asya, Ali’yle kurduğu iki kişilik dünyanın Volkan tarafından tehdit edilmesine izin vermeyecektir.

SADAKATSİZ 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sadakatsiz 9 Aralık Çarşamba yayınlanan yeni bölümde Volkan, iki yıl sonra güçlenerek Asya ve Ali'nin karşısına çıkıyor!

Asya ile Volkan’ın arasındaki savaş, herkesin hayatını değiştiren bir yıkımla sonuçlanır. Bundan sonra herkesin yazacak yeni bir hikayesi vardır, ancak önlerinde açılan sayfayı doldurmak kimse için kolay olmayacaktır. Volkan ve Asya’yı bambaşka hayatlara savuran mücadele artık tamamen bitmiş midir? Yoksa baştan yazacakları hikaye, onları günün birinde yeniden aynı sayfada buluşturacak mıdır?