Sadakatsiz 2. bölüm fragmanı: Sadakatsiz 1. bölümde neler yaşandı?

Sadakatsiz 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Kanal D ekranlarının yeni dizisi Sadakatsiz 1. bölümü ile 7 Ekim Çarşamba akşamı yayın hayatına başladı. Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Sadakatsiz dizisi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Başrollerini Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un paylaştığı Sadakatsiz dizisi Kanal D ekranlarında ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Neslihan Yeşilyurt’un yönetmenliğini üstlendiği Sadakatsiz dizisi konusu ve oyuncuları ile izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Dizide mutlu bir şekilde yaşamlarını sürdüren bir ailenin yaşadıkları problemler anlatılıyor. İşte Sadakatsiz 1. bölüm izleme linki ve 2. bölüm fragmanı...

SADAKATSİZ 2. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sadakatsiz 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki linke tıklayarak fragmanı seyredebilirsiniz.

YENİ BÖLÜM FRAGMANINI SEYRETMEK İÇİN TIKLAYIN

SADAKATSİZ 1. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SADAKATSİZ 1. BÖLÜM ÖZETİ

Asya başarılı bir doktordur. Kocası Volkan harika bir eş ve oğulları Ali’ye şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır. Beyaz güller kadar saf bir ilişkidir Asya’nın gözünde yıllardır süren evlilikleri... Ta ki; Asya, Volkan’ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek… Volkan’ı, evliliğini ve mutlu sandığı yuvayı sorgulamaya başladığında karşısına çıkan her bir iz, onu bambaşka sonuçlara ulaştırır. Asya bu hikayenin kurbanı olmamak için ne gerekirse yapmaya hazırdır.