Sabri Sarıoğlu-Yağmur Sarıoğlu çifti oğullarının yüzünü ilk kez gösterdi

Eski futbolcu Sabri Sarıoğlu ve pilot eşi Yağmur Sarıoğlu dört aylık çocukları Saran'ın yüzünü ilk kez gösterdi. Üçüncü kez anne olmanın heyecanını yaşayan ünlü güzel, ''Kızlar, duydum ki oğluşumu merak etmişsiniz'' notuyla paylaşım yaptı. Yağmur Sarıoğlu takipçilerine ''Sarıoğlu'm Saran kime benziyor'' sorunu yöneltmeyi ihmal etmedi.

Eski futbolcu Sabri Sarıoğlu ile 2010 yılında nikah masasına oturan ve mutlu bir evlilik yaşayan Yağmur Sarıoğlu geçtiğimiz aylarda 3. kez anne olmuştu.

Sarp, Sare ve Saran adında üç çocuğa sahip ünlü çiftten Yağmur Sarıoğlu, 3 yaşına giren kızları Sare'nin doğum gününde çekildikleri aile fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Sarıoğlu Ailesi'nin son üyesi Saran'ın yüzünü de gösteren ünlü çifttin paylaşımlarına beğeni yağdı.

'SARIOĞLU'M SARAN KİME BENZİYOR'

"Kızlar, duydum ki oğluşumu merak etmişsiniz" yazarak oğlunun yüzünü ilk kez gösteren Yağmur Sarıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma "Sarıoğlu'm Saran. Klişe soruyu sorayım, kime benziyor" notunu yazdı.

Bebeğinin kime benzediğini soran ünlü güzele takipçilerinden "Babaya maşallah, gözler baba yüzü size benziyor, siz de çok güzel ve hanımefendisiniz" gibi cevaplar geldi.

Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mohammed Al Saloussi'den yeni paylaşım! 'Çok aşığım, nazar değmesin'

Kuruluş Osman'ın başrol oyuncusu Burak Özçivit karizmasıyla sosyal medyayı yıktı geçti

Ebru Gündeş esprili çocukluk paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti! 'Masaya çıkıp şarkı söylediğim doğrudur'