Sabahat Akkiraz kaç yaşındadır? Sabahat Akkiraz kimdir, aslen nerelidir?

Türk halk müziği sanatçısı Sabahat Akkiraz bu akşam Star Tv'nin sevilen ve eğlence programı Kuzeyin Oğlu Volkan Konak'a konuk oldu. Sabahat Akkiraz kimdir, aslen nerelidir? Sabahat Akkiraz kaç yaşındadır? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Sabahat Akkiray 6 Şubat 1955 yılında doğdu. Bilinen adıyla Sabahat Akkiraz, Türk halk müziği sanatçıdır. İşte hakkında tüm merak edilenler..

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya'nın üstlendiği; her hafta birbirinden ünlü isimlerle, eğlenceye ve müziğe doyduğunuz 'Kuzeyin Oğlu Volkan Konak'da bu akşam keyif dolu bir gece yaşanacak. Programın bu haftaki konukları arasında Sabahat Akkiraz da yer alıyor. Peki, Sabahat Akkiraz kimdir, aslen nerelidir? Sabahat Akkiraz kaç yaşındadır?

SABAHAT AKKİRAZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

Sabahat Akkiray 6 Şubat 1955 yılında doğdu. Bilinen adıyla Sabahat Akkiraz, Türk halk müziği sanatçıdır.

Babası Sivas, Kangal, annesi Malatya, Arguvanlıdır. Müzik eğitimine aile içinde başladı. Sivas'ın Kangal ilçesi Yaylacık köyünde doğmuştur. Çocukluk yıllarında, ailesi ile birlikte Almanya'ya göç eden sanatçı, ilk ve orta okulu bu ülkede bitirdi.

Daha sonra Türkiye'ye dönerek 1983 yılında Şafak Söktü adını taşıyan profesyonel anlamda ilk albümünü çıkardı. İlerleyen yıllar içinde Arif Sağ, Musa Eroğlu, Muhlis Akarsu, Aşık Daimi, Feyzullah Çınar, Davut Sulari gibi sanatçılarla çalıştı.

Hüseyin Turan kimdir, kaç yaşındadır? Hüseyin Turan aslen nereli, evli mi?

İsmail Altunsaray kimdir, kaç yaşındadır? İsmail Altunsaray aslen nereli?