Sabah Şekeri Harun Özakıncı'dan çarpıcı açıklama: Ölsem Yonca'nın eski eşi yazarlar

90'lı yıllara damgasını vuran o dönemin en prestijli işlerinden biri olan 'Sabah Şekeri' programını Özlem Yıldız ile sunan Harun Özakıncı verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski eşi Yonca Evcimik'le boşanmasının ardından görüştüğünün söyleyen Harun Özakıncı 'Ölsem Yonca'nın eski eşi yazarlar' sözleri ile şaşırttı.

90'ların unutulmaz isimlerinden olan Sabah Şekeri Harun Özakıncı, Hürriyet'e özel açıklamalarda bulundu. Özlem Yıldız ile sunduğu Sabah Şekeri programı ile ekranları kasıp kavuran Harun Özakıncı, Yonca Evcimik'le biten evliliği hakkında da açıklamalarda bulundu.

Harun Özakıncı, '90’ların şaşaalı dönemini nasıl tarif edersiniz?' sorusuna şu yanıtı verdi:

'POPÜLER KÜLTÜRÜ ÇOK SEVERDİM'

'90’larda Yonca (Evcimik) ile evliydim. Yonca’yı konsere ‘Karıcım güle güle’ diye yanaklarından öperek gönderirdim, ‘Hoş geldin’ diye karşılardım. Başka da bir şey hatırlamıyorum. Bir markam vardı, onun ithalatı ve ihracatı ile uğraşıyordum. Evimizin içi de şöhretli insan doluydu. Herkes gelir, giderdi. Ben uzaktan onları izlerdim. Ben de Yonca’yla gidebildiğim kadar konsere giderdim. Çünkü popüler kültürü çok severdim. 90’lara Yonca imzasını atmıştır. Yonca, bu işin hem sosyal hem de ekonomik kaymağını yedi, hakkıdır da... Ben de gözlemci bir adamım ki şu anki mesleğimi o zamanlar yaşadıklarımız oluşturdu.'

'ÖLSEM YONCA'NIN ESKİ EŞİ YAZARLAR'

1994’te Yonca Evcimik’le evlenen ancak 3 yıl sonra Özakıncı, 'Yonca ile Bodrum’da aynı mahallede oturuyoruz. 5 kişilik bir nostalji grubumuz var, yılda bir kere toplanıyoruz. Yonca, hayatımızdaki bir insan. Biz 10 yaşımızdan beri arkadaşız... O yüzden hâlâ görüşüyoruz. Ama ölsek haberimizi ‘Yonca Evcimik’in eski eşi’ diye yapacaklar. Sorun değil, tabii.' dedi.