Ryan Reynolds'ın futbol takımından milyonlarca sterlin alacaklı olduğu ortaya çıktı

Deadpool karakteriyle gönüllere taht kuran dünyaca ünlü oyuncu Ryan Reynolds ile Rob McElhenney'nin ortak sahibi olduğu futbol takımı Wrexham ile ilgili bir haber gündeme geldi. Ryan Reynolds ile Rob McElhenney'nin, Wrexham'dan 9 milyon sterlin alacağı olduğu ortaya çıktı.

Ryan Reynolds ile kendisi gibi oyuncu olan Rob McElhenney, sahibi oldukları futbol takımı Wrexham'dan alacaklı oldukları haberleri ile gündeme geldi. Ryan Reynolds ile Rob McElhenney'nin satın almasının ardından Wrexham değerini 7 milyon sterline çıkardı.

Wrexham kulübünden yapılan açıklamada, Şubat 2021'de McElhenney ve Reynolds tarafından devralınmasından bu yana yaşanan mali kayıpların, kulüp tarafından elde edilen gelir nedeniyle tekrarlanmaması gerektiği söylendi.

İki oyuncunun sahibi olduğu LLC adlı şirkete yıl sonunda borçlu olunan tutarın 8.977 milyon sterlin olduğu ifade edildi ve şöyle denildi: "Bu harcama, kulübün mümkün olan en kısa sürede tam potansiyelini maksimuma çıkarmasına izin vermek için gerekli görüldü. Kulüp, elde etmek istediğimiz ilerleme pahasına bu kredileri geri ödeme konusunda acil bir baskı altında değildir ve kulübün şu anda planladığı sermaye harcaması projelerini desteklemek için daha fazla mali destek sağlanacaktır"