Rüzgar Aksoy kimdir, kaç yaşında? Arıza'nın Balaban'ı Rüzgar Aksoy nereli?

Rüzgar Aksoy, Balaban karakteri ile Arıza dizisinin oyuncuları arasında yerini aldı. Pazar akşamları Show Tv'de yayınlanan dizide Ali Rıza, Balaban'ı ararken o kendini Halide'nin kliniğinde gösteriyor. Son olarak Ramo dizisinde Halef karakterini canlandıran Rüzgar Aksoy kimdir, kaç yaşında? Arıza'nın Balaban'ı Rüzgar Aksoy nereli?

Rüzgar Aksoy, Show Tv'nin sevilen dizisi Arıza'nın oyuncu kadrosuna dahil oluyor. Her pazar ekrana gelen yapım ilgi ile takip ediliyor. Bir Zamanlar Çukurova'da Ercüment, Ramo dizisinde Halef karakterine hayat veren isim Rüzgar Aksoy kimdir, kaç yaşında? Arıza'nın Balaban'ı Rüzgar Aksoy nereli?

RÜZGAR AKSOY KİMDİR?

Rüzgar Aksoy, 5 Ocak 1981, İstanbul doğumludur. Haliç Üniversitesi Konservatuvar Bölümü mezunu. Adanalı dizisi ile 2010 yılında ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Rüzgar Aksoy, Türkan, Karakol, Annem Uyurken, Ah Neriman ve Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizilerinde rol almıştır. Show Tv ekranlarında yayınlanan; başrolü Sinem Kobal ve Birkan Sokullu'nun paylaştığı Yüz Yüze dizisinin kadrosunda yer almış ve Ender karakterini canlandırmıştır.

Rüzgar Aksoy, şimdiye dek birçok film için seslendirme yaptı, film ve dizilerde rol aldı. Son oynadığı dizilerden Kara Sevda'da Tarık karakterini, Bir Zamanlar Çukurova'da Ercüment, Ramo dizisinde Halef karakterini canlandırdı.

Tiyatro Ödülleri:

Sanat / Afife Tiyatro Ödülleri 2013 - "Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Müzikal / Komedi Erkek Oyuncusu"

Rol Aldığı Bazı Tiyatro Oyunları:

Bedel / Victor - 2017

Polisler / Oyuncu - 2015

Sanat / Ivan - 2012

Sadece Bir Hafta / Oyuncu

Rol Aldığı Diziler:

Ramo (Halef, 2020)

Bir Zamanlar Çukurova (Ercüment, 2019)

Yüz Yüze (Ender, 2017)

Kara Sevda (2 Sezon, Tarık, 2015-2016)

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu (Minberci Hasan, 2015)

Ah Neriman (Arif, 2014)

Araf Zamanı (2012)

Annem Uyurken (Cem, 2012)

Karakol - Herkes Adalet İster (Cengiz, 2011)

Adanalı (3 Sezon, Ferruh, 2008-2010)

Rol Aldığı Sinema Filmleri:

Keşif Çanakkale (2018)

Benimle Var Mısın? (2014)