Röportaj sırasında 56 kez “falan filan” diyen Kerem Bürsin sosyal medyanın diline düştü!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ile başrolleri paylaşan oyuncu Kerem Bürsin verdiği bir röportajın ardından sosyal medyanın diline düştü. Bürsin, katıldığı bir programda özel hayatı ve dizisiyle ilgili konuşurken tam 56 kez “falan filan” dedi. Ünlü oyuncunun videosu sosyal medyada büyük etkileşim topladı.

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin verdiği röportaj sonrası alay konusu oldu. Cumartesi akşamları Fox'ta yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi ile son zamanların en çok konuşulan oyuncuları arasında yer alan Kerem Bürsin bir videoda tam 56 defa "falan filan" deyince sosyal medyanın diline düştü.

56 KEZ "FALAN FİLAN" DEDİ

Sen Çal Kapımı dizisinin Serkan'ı Kerem Bürsin, verdiği bir röportajda tam 56 kez "Falan filan" dedi. Röportajdaki görüntüleri ortaya çıkan Bürsin, sosyal medyanın alay konusu oldu. Verdiği yarım saatlik bir röportajda kullandığı ikileme ile gündem oldu.

KULLANICILAR AFFETMEDİ

Sosyal medya kullanıcıları ağır eleştiriler yaparak: "Bu adam konuşmayı bilmiyor.", "Türkçesi zayıf biraz.", "Toplamda 50 kelimeyle konuşuyor zaten." şeklinde yorumlarda bulundu.