Rolü için bambaşka biri oldu! Lady Gaga'yı görenler tanıyamadı

Dünyaca ünlü 34 yaşındaki şarkıcı Lady Gaga, müzik çalışmalarının yanı sıra oyunculuk kariyerine de tam gaz devam ediyor. İngiliz yönetmen Ridley Scott'ın yöneteceği, ‘House of Gucci' filminde başrolde Lady Gaga'da yer alıyor. Geçtiğimiz haftalarda İtalya'da görüntülenen ve yepyeni bir stille kameralar karşısına çıkan ünlü şarkıcı, filmin çekimlerine devam ediyor. Ünlü yıldızın gözle görülür imaj değişimi dikkat çekti, hayranları bile Lady Gaga'yı tanımakta güçlük çekti.

2018 yılında rol aldığı 'A Star Is Born' filmi ile performansı tam not alan ünlü şarkıcı Lady Gaga yeni filmi 'House of Gucci'nin çekimlerine İtalya'da devam ediyor. Başarılı albümlerinin yanı sıra, oyunculuk da yapan Gaga, filmde ünlü oyuncu Adam Driver ile başrol olacak. İki yıldızın setten ilk görüntüsü yayınlandı.

İtalya'nın Piemonte bölgesinde kurulan sette görüntülenen Lady Gaga, rolü için değiştirdiği saçları ve stili ile çok farklı görünüyordu. Filmde Maurizio Gucci'nin eski eşi Patrizia Reggiani'yi canlandıracak olan şarkıcıya Adam Driver eşlik edecek. Patrizia Reggiani, 1995 yılında moda evinin merdivenlerinde suikaste uğrayarak hayatını kaybeden Gucci'yi öldürten kişi olarak tanınıyor.

Ünlü şarkıcı Lady Gaga, modacı Gucci'yi öldürmekle suçlanan ve cezaevinde yatan eski eşi Patrizia Reggiani'ye hayat verecek.